Rea Azalea

Invacare tilbyder Rea Azalea, som er en hel familie af manuelle komfortkørestole velegnede til handicappede brugere i flere aldre. Rea Azalea har et gennemtænkt, moderne og diskret design, hvor der er tænkt meget over ergonomi og komfort for både kørestolsbruger og hjælper.

En komfortkørestol som Rea Azalea er et gængs hjælpemiddel til både yngre og ældre kørestolsbrugere, som har behov for flere indstillingsmuligheder end der tilbydes i en almindelig, mellemaktiv kørestol. Derudover er komfortkørestolen udformet til, at kørestolsbrugeren kan sidde i den hele dagen.

Rea Azalea familien består af:

 • Rea Azalea standard – velegnet til en stor del af ældre og handicappede brugere
 • Rea Azalea standard med Tall kit – velegnet til høje kørestolsbrugere 
 • Rea Azalea Minor – velegnet til små voksne samt teenagere
 • Rea Azalea Base – velegnet til montering af sædestøb eller specialsæder
 • Rea Azalea Max – velegnet til store eller bariatriske brugere 

Indstillingsmuligheder

Der er utallige indstillingsmuligheder på hver Rea Azalea, så man kan opnå den perfekte komfort og støtte samt mulighed for mange individuelle tilpasninger og positionering. Det er muligt at indstille Rea Azalea, så den kan tilpasses en brugers vekslende behov, eller genbruges til andre borgere med andre mål. Eksempelvis kan sædedybde, sædebredde samt benbredde justeres trinløst, så kørestolens sæde kan passe nøjagtig til brugerens aktuelle behov og samtidig enkelt indstilles, hvis behovene måtte ændre sig.

Kørestolens ryg kan indstilles i vinkel, højde, bredde samt i stropryggens mange velcrostroppe. Rea Azalea’s let indstillelige sæde- og positioneringsmuligheder giver en enestående støtte i siddestillingen. Formen på sædet og ryggen giver ekstra plads, hvor brugeren behøver det mest, og gør det behageligt at sidde korrekt over længere tid. Armlæn, benstøtter og fodstøtter kan justeres i højden, og kan iøvrigt justeres i bredden evt. asymmetrisk uafhængigt af sædebredden.

Invacare komfortkørestole kan være hjælpermanøvrerede, men de kan også være indstillet med køreegenskaber, der gør dem perfekte for den handicappede eller ældre at køre rundt i ved egen hjælp.

Vigtige stillingsskift

Rea Azalea er ideel for kørestolsbrugere, for hvem det er hensigtsmæssigt at skifte siddestilling i løbet af dagen. Det kan være pga. træthed eller fare for tryksår. Alle Rea Azalea komfortkørestolene kan let indstilles i sæde og rygvinkling ved hjælp af et lille ergonomisk greb ved siden af skubbehåndtaget. Rea Azalea kan ligeledes vælges i en elektrisk udgave, der gør det lettere for hjælperen eller brugeren selv at skifte siddestilling.

Stabil kørestol

Rea Azalea komfortkørestole er yderst stabile med glidende balancepunkt samt omdrejningspunkter, der får stolen til at følge kroppens bevægelser - dette kaldes Dual Stability System® (DSS).

Stort udvalg af tilbehør

Ved hjælp af det store udvalg af tilbehør kan vi sammensætte en optimal manuel kørestol med den bedste komfort.

Eksempelvis tilbydes følgende tilbehør:

 • Forskellige rygge
 • rygpuder
 • kørestolspuder
 • nakkestøtter
 • hovedstøtter
 • benstøtter
 • armlæn. 

Til Invacare kørestole/rullestole tilbydes et bredt udvalg af siddepuder, herunder både skumpuder og luftpuder, Alber hjælpemotorer samt seler og bælter fra Bodypoint (fx y-seler og h-bælter).

Vidste du i øvrigt, at Invacare har sin helt egen hjemmeside, hvor du kan se alt om Invacares komfortkørestole, hvilket tilbehør der findes og endda videoer og billeder, der viser, hvordan flere af indstillingerne foretages og hvordan stolen tilpasses optimalt til netop den enkelte bruger? Besøg siden her.