";
Nordbed Optimo med Dacapo skummadras - forebygger tryksår - bariatri - følger liggeflade på plejeseng - Hjælpemilder til ældre og handicappede

Invacare tilbyder et bredt sortiment af sengetilbehør, herunder sengeborde. Et sengebord med skab er et praktisk hjælpemiddel til ældre og handicappede borgere, såvel sengeliggende som kørestolsbrugere. Denne type sengeborde er anvendelige både i institutioner og private hjem, og bruges som læse-/arbejdsborde og til opbevaring.

Invacare Sonnet Combi er egnet til brug både som arbejdsbord, spisebord og læsebord, typisk sammen med en plejeseng eller en kørestol, samt til opbevaring af personlige ejendele, fx ved siden af en seng.

Sonnet Combi er praktisk indrettet med en hylde øverst, en skuffe med rumdelere, et skab med hylde og en fodtøjs-/taskehylde nederst. Sengebordet er endvidere udstyret med en sideklap, som kan indstilles i højden.


Sonnet Combi er udført i skandinavisk bøgetræ, og bordplade og sideklap er af plastlaminat, som letter rengøringen. Sonnet sengebordene vil med det stilrene, skandinaviske design passe ind i alle private hjem og plejeinstitutioner.

Ønsker du et sengebord med en sideklap, som kan skråtstilles, så kan Invacare tilbyde Sonnet Dual sengebord i samme møbelserie.


Invacare tilbyder desuden et stort tilbehørssortiment til vores plejesenge, herunder bl.a. sengeryglæn, sengeheste, sengegavle, sengegalger, støttegreb, trykaflastende madrasser og standardmadrasser.

Højdejusterbar
Højdejusterbar

Sengebord i flere træsorter og højdejusterbar bordplade (31-93 cm). Alle vandrette flader er lamineret for let og hygiejnisk rengøring

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Højde

Højde

87 cm

Længde

Længde

Bordplade 63 x 32 cm

Højdejustering

Højdejustering

Bordplade kan justeres: 31 - 93 cm

Totalvægt

Totalvægt

27 kg

Farve (anden)

Farve (anden)

Bøg, Hvid Bøg, Kirsebær og lys Eg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)