";
Tilbehør til Invacare plejesenge SB755 - sengebord - Sonnet Combi - sengebord med opbevaring - til hjemmepleje og hospitaler - Hjælpermidler til æ

Invacare tilbyder et komplet sortiment af praktiske sengeborde. Sengeborde med skab anvendes som hjælpemidler til ældre og handicappede borgere i eget hjem eller på plejeinstitutioner. Bordene bruges typisk til opbevaring samt som arbejds-/læseborde.  Invacare Sonnet Dual er et kombineret læsebord, skrivebord og spisebord, som samtidig også kan anvendes til opbevaring af personlige ejendele, fx på en institution.

Bordet er anvendeligt sammen med såvel kørestole som  plejesenge. Sonnet Dual er praktisk indrettet med en hylde øverst og 2 skuffer i forskellige størrelser samt et skab i midten. Skabslågen er monteret med et ”klaverhængsel”, så den fylder mindst muligt. Sonnet Dual kan tilpasses med en sideklap i højre eller venstre side efter ønske og behov. Sideklappen kan skråtstilles og indstilles i højden. 

Sonnet Dual er udført i skandinavisk bøgetræ med en glat og holdbar effekt, og såvel bordplade som sideplade fremstår med rengøringsvenligt plastlaminat. Sengebordets stilrene design vil passe ind i ethvert privat hjem eller institution. 


Som alternativ tilbydes Invacare Sonnet Combi sengebord, som også har skabsrum og fodtøjs-/taskehylde. 


Invacare tilbyder, foruden sengeborde, et bredt tilbehørssortiment til vores plejesenge, herunder bl.a. sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, luftmadrasser og skummadrasser.

Højdejusterbar
Højdejusterbar

Sengebord i flere træsorter og højdejusterbar bordplade (75-105 cm). Bordpladen kan vinkeljusteres og giver derved flere anvendelsesmuligheder

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Højde

Højde

85 cm

Længde

Længde

Bordplade 63 x 32 cm

Højdejustering

Højdejustering

Bordplade kan justeres: 75 - 105 cm

Totalvægt

Totalvægt

37 kg

Farve (anden)

Farve (anden)

Bøg, Hvid Bøg, Kirsebær og lys Eg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)