Change your language:

Et sengebord med hjul er et praktisk hjælpemiddel, der typisk bruges som læse-, arbejds- eller spisebord ved en plejeseng eller kørestol. Sengeborde anvendes som hjælpemidler til ældre såvel som handicappede borgere både i hjemmet og på plejeinstitutioner. 

Invacare Sonnet Basic er et kombineret læse- og arbejdsbord, der kan anvendes af såvel sengeliggende borgere som kørestolsbrugere og plejepersonale. Grundet det u-formede understel, kan Sonnet Basic bordet let placeres henover ex en seng eller en kørestol. 


Sonnet Basic bordet er indstilleligt i højden og udstyret med en vinkelstilbar bordplade samt en praktisk sideplade, hvilket betyder, at bordet har mange anvendelsesområder. Sonnet Basic kan med fordel anvendes som læsebord eller arbejdsbord sammen med flere af Invacares hjælpemidler, fx plejesenge, manuelle kørestole og el-kørestole. Bordet kan tillige understøtte et godt arbejdsmiljø, når det bruges som fralægnings- og arbejdsbord for plejepersonalet sammen med fx. Aquatec toilet- og badestole. 

Serien af Sonnet sengeborde passer med det stilrene design og neutrale farver ind i såvel private hjem som i plejeinstitutioner. Sonnet Basic bordpladen leveres i bøg og stellet tilbydes i alu- eller elfenbensfarvet. 


Invacare har et bredt sortiment af sengeborde, se fx også Invacares enkle og praktiske senge-/læsebord Pausa. 


Udover sengeborde, tilbyder Invacare også et bredt tilbehørssortiment til vores hospitals- og plejesenge, herunder sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, luftmadrasser og skummadrasser.

Højdejusterbar
Højdejusterbar

Et stabilt sengebord der kan justeres i højde 65-100 cm. Bordpladen kan vinkeljusteres i 6 forskellige positioner for maksimal anvendelse

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Længde

Længde

Bordplade 65 x 40 cm/ 18 x 30 cm

Højdejustering

Højdejustering

Højdejusterbar: 65 - 100 cm

Totalvægt

Totalvægt

11 kg

Farve (anden)

Farve (anden)

Bøg og lys Eg

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)