Vicair fortsætter...

med at opgradere puder til de vaskbare og åndbare udgaver: Vicair O2. Den sidste nye opgradering af Vicair puderne er Vicair Multifunctional O2.

Vask de nye Vicair Multifunctional O2 i vaskemaskinen ved 60 grader

Vicair Multifunctional O2 er, som de øvrige Vicair puder, velegnet til at give trykaflastning i høj risikogruppen eller op til kategori 4 jvf. NPUAP & EPUAP. Samtidig giver Multifunctional O2 en meget stabil og komfortabel siddestilling til brugeren – og siddefladen kan selvfølgelig let tilpasses ved at tilføre eller fjerne luftceller for at imødekomme et behov for særlig støtte af brugerens pelvis og femur. Vicair Multifunctional O2 er som Vicair Adjuster O2 inddelt i 5 kamre: to kamre bagtil til aflastning og støtte omkring tuber og et langt kammer midtfor, der forhindrer fremadskridning samt stabiliserer pelvis. Samt to kamre fortil, der kan give støtte eller plads til femurs position. De to bagerste kamre på Vicair Multifunctional O2 er ekstra dybe beregnet til at udfylde mellemrummet mellem ryg og sædeplade på fx komfortkørestole som Rea Azalea og Rea Dahlia eller på el-kørestole. Eller følge med hele sædet, hvis sædet kan dybdejusteres.

Vicair Multifunctional O2 kan vælges med strækbart, åndbart og vaskbart inkontinensbetræk eller standard betræk.
O2-udgaven af Vicair puderne kan lægges direkte i vaskemaskinen ved 60 grader uden at tømme betrækket for de luftfyldte Smartceller. Selve yderbetrækket kan selvfølgelig også vaskes – bør dog afmonteres under vask, især hvis der er tale om et inkontinensbetræk! Hæng derefter puden til tørre – evt. natten over, og puden er tør og klar til brug næste dag. Yderbetrækket kan tørretumbles!
  
Samtidig udfaser vi den sidste Vicair pude, der ikke er vaskbar: Vicair Positioner. Funktionen af Vicair Positioner er fuldstændig overtaget af Vicair Vector O2, der udover at give optimal trykaflastning af tuber, hindre fremadskridning samt hjælper til en opretning/let adduktion af femur også giver mulighed for at korrigere for bækkenskævhed og asymmetri, udnytte støtte af trochanter samt opretning/støtte på den indvendige side af femur

Vicair Vector O2 er således en bedre Vicair udgave med langt bedre funktionalitet end Positioner – og Vector O2 er jo også vaskbar!

Læs mere om de unikke Vicair O2 puder her.

Trykaflastning med Vicair


 

Seneste nyheder