Madraskontrol og hvad du skal være særlig opmærksom på!

Nyhed

Madraskontrol og hvad du skal være særlig opmærksom på!

Er det tid til et madrastjek? Så har vi her samlet nogle af vores bedste tips og tricks til, hvad du skal holde øje med. Desuden inkluderer vi nyttige råd og en metode, du kan benytte dig af i din hverdag i arbejdet med trykskader
Madraskontrol

Er det blevet tid til et madrastjek? - Så har vi her samlet nogle tips og tricks til, hvad du kan holde øje med og hvad du skal være særlig opmærksom på.

Det er et faktum, at skum, ligesom kropsvæv, kan reagere ilde, når det udsættes for langvarig kompression og fugt. Sammenhængen mellem en beskadiget, forurenet madras og udbrud af bakterielle infektioner er vel dokumenteret.

Hvornår blev madrassen sidst blevet tjekket?

For at sikre, at madrassen bevarer sine egenskaber og forbliver klinisk effektiv, anbefales det at kontrollere dens tilstand med jævne mellemrum - ideelt set hver sjette måned, eller mindst hver 12. måned. Kontrollen af madrassen bør fokusere på kvaliteten af den overflade, patienten ligger på, for at sikre, at den er fri for infektioner, og at madrassen bevarer sine trykaflastende egenskaber. 

Madraskontrol

Sådan gør du - hurtigt og nemt!

For at hjælpe dig på vej har vi hos Invacare udarbejdet en vejledende, uddybende, enkel og printbar guide med de vigtigste punkter, du skal tjekke og kigge efter, når du inspicerer madrasser.

Download PDF om madraskontrol

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Se også vores brede udvalg puder, rygge, madrasser og positionering her:

Læs mere