Nye videoer fra Vicair

Nyhed

Nye videoer fra Vicair

Nye videoer fra Vicair giver en grundig gennemgang af Vicairs omfattende sortiment og design som er tænkt som et værktøj til at forstå de mange egenskaber og fordele på en professionel, detaljeret og overskuelig måde – Kort, klart og præcist.
Nye Vicair videoer

Nye og spændende videoer fra Vicair.

Vi har samlet en liste, hvor du kan se de nye og spændende Vicair videoer, der netop er blevet udgivet.
Videoerne giver dig en dybdegående forklaring på Vicair's brede sortiment og er ment som en hjælp til at forstå de mange egenskaber og fordele på en faglig, detaljeret og overskuelig måde – kort og klart.

Udbyg dit kendskab til Vicair og få en dybere indsigt i, hvordan Vicair's brede sortiment kan gavne dine patienter og borgere i dit arbejde og i kampen mod tryk- og fugtskader.

Se videoerne her:

Oplev Vicairs brede sortiment

 

SmartCells

Vicair SmartCells er fyldt med luft, hvilket gør produkterne uhyre lette. SmartCells er glatte med en lav friktion, så de glider og tilpasser sig mod hinanden. Samtidig er de meget fleksible og bløde, og derved dannes en stor, stabil og komfortabel overflade, til brug ved trykfordeling

 

Vicair Adjuster O2 - Den optimale pude til kørestolsbrugere med kropsasymmetri.

Vicair Adjuster O2 er som standard fyldt med trykfordelende celler og produceret, så puden kan anvendes ved modtagelse, hvilket giver tryghed for brugeren og er tidsbesparende for personale og terapeuter. Hvis der er behov for at korrigere brugerens siddestilling, er det muligt at forme/tilpasse Adjuster O2 yderligere ved at tilføre/udtage SmartCells – også asymmetrisk

 

Vicair Vector O2 - Det stabile pude til kørestolsbrugere

Vicair Vector O2 giver en optimal kombination af trykforebyggelse, stabilitet og positionering. Puden kan tilpasses den enkelte borger og der er ikke behov for daglig kontrol af puden.

 

Oplev hele sortimentet

Oplev alle Vicair’s produkter og få indsigt i ved at udforske hele sortimentet, se billeder og finde alle de oplysninger, du behøver og lad dig inspirere til at træffe de helt rigtige beslutninger for dig eller din borger.

Vicair puder til et hvert behov

 

Løs mere og oplev Vicair