Vi trækker i trøjen d. 1. marts 24 til fordel for Børnecancerfonden

Nyhed

Vi trækker i trøjen d. 1. marts 24 til fordel for Børnecancerfonden

Vi trækker i trøjen - Gør du? Du vil måske møde en af vores medarbejdere i en lidt anderledes påklædning end normalt d. 1. marts 2024. I Invacare trækker vi nemlig alle i Fodboldtrøjen til FodboldtrøjeFredag i den gode sags tjeneste og du er hermed inviteret til en ”normal-anderledes-arbejdsdag”
Invacare Danmarks søtter fodboldtrøjefredag 2024

1. marts 2024 vil du måske møde en af vores medarbejdere i en lidt anderledes påklædning.

I Invacare trækker vi nemlig alle i fodboldtrøjen til FodboldtrøjeFredag i den gode sags tjeneste og inviterer hermed til en ”normal-anderledes-arbejdsdag” 

Vi tager den gode stemning fra de mange stadions rundt omkring og de oplysende farver fra en fodboldtrøje ind på kontoret og ud på landevejen - alle samlet under en kappe for at skabe fokus og bidrage til Børnecancerfondens vigtige arbejde.

Vi hos Invacare donerer selvfølgelig til formålet og udover beløbet vil vi også d. 1 marts. 2024 og i ugen op til fremhæve og skabe opmærksomhed omkring Børnecancerfondens arbejde blandt både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

 

Har du lyst til at være med?

  • Doner med fx 50 kr. – eller mere – via MobilePay til 20 17 17
     
  • Del en selfie i trøjen under #FodboldtrøjeFredag. 
     
  • Tag på arbejde i lige netop den fodboldtrøje du synes fredag d. 1. marts 2024 - Har du ikke selv en, kan du helt sikkert låne i omgangskredsen – alle trøjer er velkommen, lige fra lokal miniput bold, premier league klubben, superliga holdet og 4. divisionen – alt tæller - og det vigtigste er, at du trækker i trøjen og på den måde er med til støtte i kampen mod børnekræft. 

Har du lyst til at læse mere eller ønsker du yderligere information om fodboldtrøjefredag kan besøge fodboldtrøjefredag.dk eller børnecancerfondens hjemmeside her

 

Støt Børnecancerfonden via MobilePay 20 17 17