En aktiv komfortstol med mange fordele

Kender du de mange fordele ved vores komfortkørestol Rea Dahlia?

Rea Dahlia gennem smal dør

Mange fordele

Vidste du, at der er mange oplagte fordele ved Invacares komfortstol Rea Dahlia? Ikke alene for brugeren, der ønsker at kunne sidde komfortabelt en hel dag, ændre stilling i løbet af dagen, men også at være aktiv og kunne komme omkring i sit eget hjem.
Rea Dahlia kan indstilles i en lav sædehøjde, så brugeren kan nå gulvet med fødderne, sidde komfortabelt og også gå kørestolen frem med fødderne eventuelt i kombination med hænderne. 
På grund af den ekstrem smalle konstruktion kan Rea Dahlia komme omkring i private hjem med møbler og smalle døråbninger.
 
I denne video fortæller Pia Hinderson om alle de overvejelser, der ligger til grund for udviklingen af den nye generation af komfortkørestole af højeste kvalitet: Rea Dahlia30 og Rea Dahlia45

Rea Dahlia

  • Er meget let at køre og manøvrere, da drivhjulene sidder tæt ved chassiset
  • Har en ekstraordinær smal totalbredde, hvilket gør det muligt at komme omkring i private hjem
  • Er let at køre og manøvrere for hjælpere grundet mulighed for at justere stolens balancepunktet
  • Har et glidende balancepunkt, hvilket gør Dahlia yderst sikker og stabil i kippet position
  • Er let at kippe og ændre siddestilling for brugeren, og dermed lette trykfordelingen betydeligt (Prøv selv at blive kippet 45o)
  • Har mange tilbehørsdele, der er kompatible med Invacare Rea's øvrige kørestole, hvilket sikrer fleksibilitet, god totaløkonomi samt høj genbrugsværdi
 
Rea Dahlia er desuden udstyret med den helt unikke og populære Flex3 ryg, som allerede kendes fra Rea Azalea. Flex3 ryggen gør Rea Dahlia og Rea Azalea til de komfortstole på markedet med den bedste komfort, største flexibilitet og tilpasningsmuligheder. Ryggen kan indstilles og gøres breddere foroven eller forneden eventuelt asymmetrisk. Med masser af stropper og forskellige ryghynder kan Flex3 ryggen give en ergonomisk korrekt rygstøtte – også ved fx kyfose.

Kunne du lide denne artikel? - Læs også artiklen "Danmark smalleste komfortkørestol"

Seneste nyheder