Rea Dahlia 45

Rea Dahlia 45 er komfortstolen med den bedste mulighed for trykaflastning, og samtidig et optimalt arbejdsmiljø for hjælperen

Rea Dahlia 45 er komfortstolen, der kan kippe sædet hele 45 grader og dertil kommer kørestolryggens vinkling på yderligere 30 grader. Ryggens omdrejningspunkt på Dahlia 45 er hævet i forhold til sædet, så der er et minimum af shear på brugerens ryg, når kørestolsryggen lægges ned. Dette giver en enestående mulighed for at tilbyde aflastning af brugerens ende og haleben ved let at kippe sædet og dermed fordele vægten på hele ryg, lår- og endeflade.

Hvis optimal trykaflastning skal opnås, skal det selvfølgelig ske let og helst flere gange om dagen. Derfor kan Invacare tilbyde el-funktion på både rygtilt og sædekip på Dahlia 45. Dette gør det let for hjælperne at hjælpe med stillingsskift og trykaflastning, hvilket sikrer aflastning af hjælpernes arme, ryg og skuldre og samtidig giver en bedre ergonomi i hverdagen. Brugeren kan eventuelt selv betjene håndbetjeningen på Dahlia 45, når han/hun ønsker stillingsskift, trykaflastning eller hvile i løbet af dagen.

Se nedenstående video, der illustrerer trykaflastningen når Dahlia 45 kippes.Kontakt din lokale konsulent for at høre mere og afprøve de mange muligheder, der er for både borger og hjælper med Rea Dahlia 45.

Seneste nyheder