Invacare tilbyder flere modeller af 3- og 4-hjulede handicapscootere og du kan således få flere versioner fra mini elscootere til større modeller beregnet til kørsel hele året rundt.

Invacare Orion Metro er en el-scooter for dig, der vil køre med stil. Den er designet til at være let, overskuelig og sikker at køre på for erfarne som nye brugere, der vil udnytte denne frihed og leve et aktivt liv. 

Orion Metro fås med hhv. 3 og 4 hjul.

Komfortabel og sikker kørsel

Det affjedrede understel giver en komfortabel og sikker kørsel. Du har en god kontrol under kørslen, hvor det justerbare styr samt komfortable sæde kan give dig en ergonomisk siddestilling og sammen med rattets mange grebsmuligheder tilbyde dig en god køreoplevelse. 

Tilbehør

Vi lagerfører et bredt tilbehørssortiment til el-scootere, hvor du for eksempel kan finde større kurv, rollatorholdere, dæk, lys, sikkerhedssele og andre produkter der fungerer som hjælpemidler til ældre eller gangbesværede. 


Invacare Orion Metro er som standard forsynet med:

  • Batterier 
  • Oplader 
  • LED lys og bremselys 
  • Blinklys 
  • Reflekser 
  • Kurv 
  • Justerbart styr
  • Valgfri venstre- eller højrehåndsstyring

Batterier

Batterier er en vigtig detalje på din elscooter. Invacare Orion Metro er forsynet med to batterier, der leveres af vores godkendte leverandører, hvilket sikrer dig en lang levetid på disse. 

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler: Vi tilbyder et meget stort udvalg indenfor hjælpemidler til ældre og gangbesværede borgere, fx rollatorer, krykker, kørestole, siddepuder og meget andet. Du kan finde information om vores sortiment her på hjemmesiden.

Justerbart styr
Justerbart styr

Styret kan hurtig og let tilpasses med kun en hånd, så man får en komfortabel og god sidestilling.

Ergonomisk styr
Ergonomisk styr

Ergonomisk styr med god støtte, mange muligheder for at placere hænderne på en komfortabel og sikker måde.

Håndbremse
Håndbremse

Håndbremsen sikrer hurtig og stabil opbremsning i nødstilfælde.

Bremselys
Bremselys

Bremselygten advarer bagvedkørende om, at el-scooteren sænker farten.

Frikobling
Frikobling

Invacare el-scootere er forsynes med en 2-trins frikobling, der gør det muligt at skubbe scooteren manuelt, men samtidigt sikrer mod at scooteren ved et uheld kan komme i frigear.

Automatisk fartreduktion
Automatisk fartreduktion

Den automatisk fartreduktion reducerer automatisk hastigheden ved kørsel i kurver og sving.