Change your language:

Invacare Top End Force RX håndcykel med justerbar carbonfiber-ryg kombinerer hastighed med justerbarhed i et let og smukt aerodynamisk design. Top End Force RX håndcykel kan vælges med integreret fast ryg, der er ekstra let og gør hele håndcyklen ekstrem stiv i konstruktionen. Force RX er fuldsvejst samt korrosionsbestandig. Top End Force RX er den mest konkurrencedygtige håndcykel i Force Series og med Force RX kan du opnå en uhørt høj hastighed på baner, veje eller stier.

Top End Force RX håndcykel er designet til at levere hypersonisk hastighed i en let og slank aerodynamisk pakke. Den varmebehandlede 7005 aluminium cykelramme er ultra-let og robust i opbygningen for at sikre den ultimative aerodynamiske kørsel og det bedste vejgreb. Top End Force RX-håndcyklen er udstyret med et SRAM GX 30-speed gear – og der tilbydes et stort og spændende udvalg af komponenter. Drøm om det og køb det derefter her!

Top End i topfart klar til konkurrence

Top End Force RX håndcykel er en af de foretrukne håndcykler for kørestolsbrugere, der ønsker at holde sig i form, træne arm – og rygmusklerne samt deltage i forskellige arrangementer indenfor konkurrencesport og parasporten. Som cyklist har du en liggende kørestilling, hvor ryg og nakke er støttet, med meget lavt tyngdepunkt og dermed næsten ingen vindmodstand.

Hver enkelt Top End Force RX håndcykel fremstilles efter cyklistens mål og ønsker. Top End Force RX håndcykel er en individuel tilpasset racermaskine, der omfatter en SRAM GX 30-speed gear. Eller opgrader til top-of-the-line elektronisk gearskifte, SRAM eTap trådløs eller Apex gaffelmonteret gearskifte og komponenter.

Top End Force RX håndcykel tilbyder det optimale vejgreb og de mest fantastiske køreegenskaber.

  • Ultralet og konkurrencedygtig
  • Aerodynamisk og stærk
  • Spændende udvalg af komponenter
  • Individuelt fremstillet
  • Lavt tyngdepunkt og godt vejgreb

Who's Up for this Ride?

When competing isn’t a choice – it’s in your blood – then this one’s for you.

Invacare Top End findes i flere udgaver bl.a. indenfor basketkørestole, tenniskørestole, racerkørestole samt håndcykler til træning eller konkurrencesport.

Invacare tilbyder også et stort udvalg af letvægtskørestole som fx hele Küschall udvalg af lette kørestole som Küschall k series, forskellige kørestolspuder som Vicair Active O2 eller Flo-Tech Visco Lite.

Carbon ryg
Carbon ryg

Den justerbare carbonryg sikrer et let og aerodynamisk design, og den enkle nakkestøtte sikrer stabilitet og støtte til hovedet under kørsel.

Enkelt gearskift
Enkelt gearskift

Bremse og gearskifter er som standard monteret i højre side. De ovale håndpedaler fås i tre størrelser, hvilket sikrer at pedalen hviler godt i hånden, og undersøtter lette og hurtige gearskift.

Shimano Di2
Shimano Di2

Force RX kan konfigureres med Shimano Di2 elektronisk gearskift. Det elektroniske skiftegreb kan monteres på højre håndpedal eller på gaflen.

Ergonomisk QuadGrips
Ergonomisk QuadGrips

Som option for H1 og H2 klassificerede ryttere kan monteres QuadGrip på håndpedalerne. De ergonomiske håndpedaler tillader brugeren at trække og skubbe med kraften fra håndleddet.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

13 - 18" (ca. 330 - 457 mm)

Sædehøjde

Sædehøjde

5" (ca. 127 mm uden pude)

Cambring

Cambring

0° ell. 3°

Rygvinkel

Rygvinkel

50° - 70°

Totalbredde

Totalbredde

13" - 16" (ca. 330 - 406)

Totallængde

Totallængde

60" - 62" (ca. 330 - 406 mm)

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

Max. 250 lbs (ca. 113 kg)