Change your language:

Invacare Top End Force 3 håndcykel er den perfekte cykel til at komme i gang med håndcykling både privat ud i det fri, i klubber, skoler eller ved holdtræning. Top End Force 3 har et fantastisk aerodynamisk, slankt og blødt design. Men tag ikke fejl – rammen er helt stiv og med en god frihøjde, der gør den yderst egnet til at køre på almindelige cykelstier og på landeveje. Med et sæde anbragt ca. 23 cm over jorden, et smalt opret ryglæn og Shimano 30 speed (3 x 10) gear er du klar til at udnytte de fantastiske køreegenskaber, der kendetegner Top End Force 3.

Top End Force 3 håndcykel leveres som standard med sikkerhedsflag, kædeskærm, 5 cm behagelige sæde- og rygpuder, reflekser, hoftesele, justerbare fodstøtter samt afskærmning af fødderne. Top End Force 3 håndcykel leveres i en flot Stealth Black farve.

Klar til start

Men der er flere spændende muligheder for at gøre netop din Force 3 egnet til netop dig. Vælg mellem 26” hjul med forskellige kvalitetsdæk afhængig af, hvor du ønsker at køre mest: High Performance, Cruiser Clincher eller Mountain bike dæk med stor friktion til off-road kørsel. Hjulene har en cambervinkel på 1 gr. Vælg også mellem standard bremse eller skivebremse. Desuden kan vælges:

 • Spejl
 • Lygter
 • Cykelhjelm
 • Stokkeholder
 • Holder til kørestol
 • Flaskeholder
 • Trådløs computer til måling af hastighed og afstand
 • Cykelholder til din bil

Alle ekstra dele inklusiv Mountain bike dæk kommer pakket separat, og skal eftermonteres. 

Mål med mere - Force 3

 • Vejer ca. 20 kg.
 • Max brugervægt 113 kg.
 • Sædebredde: 43 cm
 • Fremstillet af 7.000 series robust aluminium
 • Er ca. 153 cm fra aksel til aksel – og har en sædehøjde på ca. 23 cm med 5 cm høj sædepude.

Top End i topfart klar en tur ud i det fri

Top End håndcykler fremstilles i Florida i USA, hvor de har en meget stolt tradition for håndcykler og mange års erfaring med fremstilling af kvalitets håndcykler.

Top End Force 3 håndcykel er en af de foretrukne håndcykler for kørestolsbrugere, der ønsker en god startcykel for at holde sig i form, træne arm – og rygmusklerne samt deltage i forskellige arrangementer og eventuelt træne sig op til at deltage indenfor konkurrencesport og parasporten. Som cyklist har du en let opret kørestilling, hvor ryggen er støttet, med meget lavt tyngdepunkt og dermed reduceret vindmodstand.

Top End Force 3 håndcykel tilbyder det optimale vejgreb og de bedste køreegenskaber på sti og veje.

 • Aerodynamisk og stærk
 • Spændende udvalg af komponenter
 • Lavt tyngdepunkt og godt vejgreb

Invacare Top End findes i flere udgaver bl.a. indenfor sportskørestole som basketkørestole, tenniskørestole, racerkørestole samt individuelt fremstillede håndcykler. Top End Force RX er mere beregnet til konkurrencesport og parasport på højt plan.

Invacare tilbyder også et stort udvalg af hjælpemidler som letvægtskørestole som fx hele Küschall udvalg af lette kørestole som Küschall k series, forskellige kørestolspuder som Vicair Active O2 eller Flo-Tech Visco Lite.

Justerbart stropsæde
Justerbart stropsæde

Sædestropperne er monteret om stellet og sikrer enkel justering af sædet, efter kroppens konturer.

Skivebremser
Skivebremser

Vælg frit mellem standard bremse eller skivebremse.

Justerbar ryg
Justerbar ryg

Det kompakte og komfortable ryglæn er justerbart, for optimal postionering i forhold til krank og pedaler.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

15" (ca. 381 mm)

Sædehøjde

Sædehøjde

9" (ca. 229 mm uden pude)

Cambring

Cambring

Rygvinkel

Rygvinkel

35° - 70°

Totalbredde

Totalbredde

17" (ca. 431 mm)

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

Max. 250 lbs (ca. 113 kg)

Farve

Farve

Mat sort

Farve (anden)

Farve (anden)

Betræk: Sort, nylon