Invacare TDX SP2 - Når brugervenlig, komfort og køreegenskaber er vigtigt

Nyhed

Invacare TDX SP2 - Når brugervenlig, komfort og køreegenskaber er vigtigt

Der er mange gode grunde til, at Invacare TDX SP2 er mange kommuners foretrukne valg af el-kørestol. TDX SP2 er en yderst funktionel og alsidig el-kørestol, der kan anvendes til en meget bred målgruppe. Læs mere om TDX SP2 i nærværende artikel og møde vores ambassadør Daniel.
Daniel i Invacare TDX SP2 el-kørestol på museum

Når man skal vælge el-kørestol, er der mange ting, der skal tages i betragtning, idet alle mennesker jo har forskellige ønsker og behov, vi nævner her tre væsentlige faktorer at have med, når valget skal tages:

Kørestolens dimensioner har betydning for både brugerkomfort og mulighed for aktivitet. En kørestol der støtter op om den rette siddestilling er afgørende for en god og aktiv hverdag. Udover at kørestolen skal passe til brugerens krop, skal denne også gerne passe ind i hjemmet, såfremt denne skal anvendes indendørs, så hav altid kørestolens ydremål for øje, når du konfigurer den elektriske kørestol, herunder vælger tilbehør.

Batterier/rækkevidde er væsentlig at tage højde for, da dette jo et udtryk for, hvor langt væk fra hjemmet, brugeren kan komme. Kører brugeren mest i hjemmet – og uden behov behov for at køre rundt i lokalområdet – kan du i stedet kigge på, hvor lang tid der går fra opladning til opladning.

Hastigheden er særlig relevant, når brugeren kører i el-kørestolen andre steder end i hjemmet. En tur til et supermarked i den anden ende af byen kan nemlig tage unødigt lang tid, hvis kørehastigheden er meget lav.

Når man har gjort sig alle disse tanker og formentlig flere til, så er der grundlag for en god beslutning. Det er i nogle situationer ikke muligt at få alt i samme i en og samme el-kørestol og er kan være nødvendigt og prioritere vigtigheden af de enkelte områder, og evt. nødvendigt at gå på kompromis.

Hvorfor vælge en Invacare TDX SP2 el-kørestol?

Invacare TDX SP2 elektrisk kørestole funktioner rød kørestolDer er mange gode grunde til, at Invacare TDX SP2 er mange kommuners foretrukne valg af el-kørestol. TDX SP2 er en yderst funktionel og alsidig el-kørestol, der kan anvendes til en meget bred målgruppe. Læg særlig mærke til følgende:

  • Komfortabel, alsidig og brugervenlig
  • Mulighed for forskellige intuitive styrebokse, med forskellige funktioner 
  • Let at manøvrere og kontrollere for såvel uøvede, som mere øvede kørestolsbrugere
  • Ekstra god affjedring, der sikrer en behageligere kørsel uden stød og bump
  • Et unitk, patenteret hjulophæng, giver kontrol og blødere passage over forhindringer

Stor fleksibilitet og mange mulige løsninger

Invacare TDX SP2 elektrisk kørestole funktioner rød kørestolInvacare TDX SP2 er en praktisk og alsidig el-kørestol, der er designet til at overkomme de udfordringer, som typisk opstår i hverdagen.
TDX SP2 er et ideelt valg til brugere med et blandet kørselsbehov indendørs og udendørs. 
TDX SP2 kan tilpasses til de flestes ønsker og behov. Uanset om det gælder en lille simpel tilpasning eller en større og kompleks tilpasning, klares det med dele fra vores store tilbehørsprogram.  

Læs også mere om TDX SP2 smarte egenskaber her i artikel ”TDX SP2 el-kørestol - 7 ting der gør den store forskel!”  

Ønsker og drømme

Vi er alle forskellige og vi har forskellige ønsker og behov til hvordan dagene skal strikkes sammen, hvor vi vil hen og hvad vi ønsker at opnå. Men uanset vores forskellighed, så har alle drømme, ambitioner og mål.
Langt de fleste af os, drømmer om at være uafhængige, have frihed og leve livet på bedste vis. 

Nedenfor kan de møde vores ambassadør Daniel. I videoen fortæller Daniel, hvordan TDX SP2 har gjort en forskel for ham. Daniel er 26 år, studerer jura og har cerebral parese. Daniels CP gør ham afhængig af en el-kørestol. Men Daniel har sat sig et mål om at leve livet, se mulighederne og ikke kun begrænsningerne.

For i sidste ende er det os selv, som afgør, hvordan vi får det bedste ud af livet og husk, som de engang sagde det på TV, intet er umuligt for den, som bærer ”viljen i hjertet”.

Læs mere om Invacare TDX SP2 og vores andre elektriske kørestole her eller spørg efter en afprøvning med din lokale konsulent.