Find den rigtige kørestol hos Invacare

Nyhed

Find den rigtige kørestol hos Invacare

En manuel kørestol kan have flere formål og udfylde mange funktioner, der kan være nyttige eller altafgørende i hverdagen. Der er selvfølgelig stor forskel på, hvor meget man sidder i og hvordan man bruger sin kørestol. 
Er der behov for en kørestol, der skal anvendes hver dag og i alle døgnet vågne timer, er der selvfølgelig behov for nogle andre funktioner end, hvis kørestolen alene anvendes som transport fra A-B. Vi deler en række gode råd, informationer og links med dig i denne artikel.
Invacare Action kørestol, manuel kørestol, transportkørestol

Invacare tilbyder et bredt udvalg af manuelle kørestole

Er man afhængig af sin kørestol for at få hverdagen til at fungere, så er det meget nødvendigt, at kvalitet og sikkerhed er i top. Hos Invacare forhandler vi udelukkende kvalitetskørestole fremstillet på vores egne europæiske fabrikker og alene kørestole, der er testet og godkendt efter gældende europæiske standarder. 

Leder du efter en manuel kørestol eller evt. en rollator til transport og småture, som for eksempel korte ture med hunden eller for indkøb i det lokale supermarked, vil det være naturligt at kigge på en kørestol med færre funktioner. Sikkerheden må du dog aldrig gå på kompromis med. Prisen på de forskellige typer af manuelle kørestole varierer også meget. Den enkle robuste transportkørestol, som fx vores Action 3NG koster langt mindre end vores highend aktive kørestole fra Küschall. Det er dog vigtigt at kende eget behov, så valget af kørestol sikrer optimal støtte, mulighed for en aktiv, værdig hverdag og ekstra god produktkvalitet.

Kørestol letvægt - alsidige kørestole 

Invacare kørestol - Action medium aktiv kørestol med Matrx E2 ryg, Matrx Libra pude pg BodyPoint bækkestøtte EVoflexHer hos Invacare forhandler vi et bredt sortiment af manuelle kørestole - både kørestole til dagligt brug samt kørestole mere til transport. Invacares manuelle kørestole er designet med henblik på optimering af nødvendige funktioner, komfort og ydeevne.
Invacare forhandler både foldbare- og fastrammekørestole, som er fleksible og nemme at transportere ex i bil. Ergonomi er afgørende for valget af kørestol, og derfor har Invacare et stort udvalg af løsninger inden for sæder, puder, ryglæn og tilbehør, som kan bestilles i forskellige størrelser, så der opnås optimal komfort for enhver bruger. Stil og design er naturligvis også væsentlige faktorer, og vores kørestole kan derfor vælges i forskellige farver, materialer og konfigurationer. Alle kørestolene findes i forskellige størrelser, så der er altid en Invacare kørestol, der passer!

Vælg altid den bedste kørestol, som matcher livsstil og aktivitetsniveau

Invacares manuelle kørestole er med deres praktiske, sikre, kompakte og brugervenlige egenskaber ofte det foretrukne valg for selvstændige brugere, herunder for brugere med en aktiv dagligdag og livsstil.
Invacares store udvalg af kørestole opfylder behovene hos brugere i forskellige aldre med vidt forskellige forudsætninger og forskellig livsstil, fra børn eller voksne med forskellige former for nedsat funktion eller med et handicap til ældre brugere og atleter. I hvert enkelt tilfælde skal stolen kunne justeres og tilpasses efter den enkeltes behov og ønsker. Selvom alle Invacares standard kørestole har de mange praktiske fordele, stort tilbehørsprogram og den samme høje sikkerhed og komfort, tilbyder vi derfor også unikke, specialdesignede manuelle kørestole, der designes til den enkelte brugers aktivitetsniveau. 

Et populært valg

Invacare kørestol - Action 3NG med hemiarmlæn - ældre kvinde i kørestol - smil - senior - pensionist - hjælpemilder til ældre og handicappedeMange private borgere, som kontakter Invacare med henblik på at vælge en manuel kørestol, finder, at Action 3NG er et populært valg. Action 3NG er en letvægtskørestol indenfor kategorien transportkørestole. 

En transportkørestol er en manuel kørestol, der anvendes over kortere afstande og i en begrænset tidsramme. Den er fortrinsvis beregnet til at blive skubbet af en hjælper eller pårørende. Man kan have glæde af en transportkørestol, hvis man går usikkert og/eller får smerter eller ikke kan klare at gå så langt. Den anvendes i de tilfælde, hvor en stok eller en rollator ikke giver støtte nok.
Invacare Action 3NG er en enkel sammenklappelig letvægtskørestol, der er bekvem at køre omkring med. Og også let for pårørende eller hjælper at transportere en borger fra A til B. Action 3NG kan både anvendes af brugere i eget hjem, til at tage med i bilen på længere ture eller på institutioner eller hospitaler, hvor det er vigtigt med gode køreegenskaber og kvalitet samt lang holdbarhed.
Den endelige beslutning om, hvilken kørestol, der skal vælges, afhænger af funktionsniveau, livsstil og personlige behov. Når der tages hensyn til alle brugerens specifikke ønsker og behov, er der ingen tvivl om, at det ender med den allerbedste kørestol.

Du kan læse mere om vores manuelle kørestole her:

Flere gode råd

Hos Invacare har vi også udarbejdet et praktisk måltagningsskema. Her kan du finde vejledning til, hvor og hvordan målene af kørestolsbrugeren skal tages, for at sikre den rigtige størrelse kørestol og den bedste komfort fra starten..

Socialstyrelsen har lavet en række  velbeskrevne guider til valg af, brug og vedligeholdelse af forskellige typer hjælpemidler. Der er også udarbejdet en god guide ved valg af transportkørestol.  Guiden finder du her.