Invacare har et af markedets største kørestolssortimenter indenfor manuelle kørestole til ældre og handicappede. Heriblandt en rigtig god og robust transportkørestol: Invacare Action 3 NG.

Action 3 NG er en enkel sammenklappelig letvægtskørestol, der er bekvem at køre omkring med, og også let for hjælpere eller pårørende at transportere en bruger fra A til B. Action 3 NG kan både anvendes af brugere i eget hjem, til at tage med i bilen på længere ture eller på institutioner eller hospitaler, hvor det er vigtigt med gode køreegenskaber og kvalitet samt lang holdbarhed.

Action 3 NG er samtidig en del af Invacare kørestolsfamilie, der sikrer, at en meget stor del af tilbehør og reservedele kan anvendes på tværs af kørestolene. Dette giver mulighed for individuel tilpasning til den enkelte samt en god depotøkonomi, da mange dele kan bruges og genbruges fra andre sammenklappelige kørestole og komfortkørestole også på Action 3 NG.

Invacare Action3NG in Anwendung
Action 3 ng
Invacare Action3NG in Anwendung
Action 3 ng
Invacare Action3NG in Anwendung
Action 3 ng

Funktionalitet

Action 3 NG er let at klappe sammen og dele som drivhjul, armlæn og benstøtter kan hurtigt tages af uden brug af værktøj. Derefter kan stolen klappes sammen med et enkelt træk i sædepolsteret, og delene kan passe ned i bagagerummet selv på mindre biler. Når man så er fremme ved indkøbscenteret eller parken, klappes Action3 NG nemt ud igen og man er klar til en behagelig tur, med den komfort, der er behov for ved en tur udenfor hjemmet.


Action 3 NG tilbydes i en neutral flot antracitgrå farve, der passer til de fleste. Samtidig med at designet og farven er moderne og neutral, så man lægger mere mærke til brugeren og ikke kørestolen.


Sædehøjde, benstøtter og armlæn kan indstilles, så de passer til en bekvem siddestilling og brugerens mål, så optimal komfort opnås. Samtidig kan skubbehåndtagene indstilles i højden, så det også er bekvemt og ergonomisk for en pårørende at give et skub på turen.


Såfremt der er behov for lidt mere hjælp i hverdagen med at komme omkring, kan Action 3 NG også udstyres med en række forskellige Invacare hjælpemotorer til kørestole. Se mere på hjemmesiden under de forskellige hjælpemotorer eller spørg vores dygtig kundeservice om råd til, hvilken hjælpemotor, der er velegnet netop til din situation eller kørestolsbruger. 

Vedligeholdelse og tilbehør

Action 3 NG er let at vedligeholde og kan gøres ren i det daglige med varmt vand og en klud, så den er klar til næste dag – eller næste kørestolsbruger. I kommunerne og på større institutioner vasker man ofte hjælpemidler til ældre og handicappede i en vaskemaskine, hvilket Action 3 NG selvfølgelig også kan klare. 

Ved hjælp af det store tilbehørsprogram kan Action 3 NG tilpasses og justeres efterhånden som behovene ændres eller den skal overgives til en ny kørestolsbruger.


Eksempler på tilbehør:

  • Kørestolspuder – både standard og trykaflastende
  • Borde – fx ½ borde
  • Benstøtter – fx eleverbare eller amputbenstøtter
  • Armlæn – fx hemiarmlæn 
  • Alber hjælpemotorer
  • Seler og bælter fra Bodypoint (fx y-seler og h-bælter)
  • Forskellige dæk til kørestole 

Til Invacare kørestole/rullestole tilbydes et bredt udvalg af skumpuder fx forskellige skumpuder med eller uden silikoneindlæg samt lette Vicair luftpuder. Se mere under afsnittet puder.

Nedfældbar bremse
Nedfældbar bremse

Bremsen kan foldes ned for at lette sideværts forflytning.

Eleverbare benstøtter
Eleverbare benstøtter

Ved udformningen af den eleverbare benstøtte opnås længdekompensation så benene ikke bliver presset op, når benstøtten eleveres.

14 kg letvægter
14 kg letvægter

Den samlede vægt på ca. 14 kg giver en lettere håndtering, opbevaring og transport. Den laveste transportvægt er 7,6 kg.

Justerbar ryg
Justerbar ryg

Som tilbehør kan tilbydes stropryg for ekstra fleksibilitet, komfort og støtte.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation
Tekniske data
Tekniske data
Sædebredde

Sædebredde

405 / 455 / 505 / 550 ¹ mm

Sædedybde

Sædedybde

400 / 450 / 500 2 mm ³

Sædehøjde

Sædehøjde

360 / 385 / 410 / 435 / 460 / 485 (standard) / 510 mm

Ryghøjde

Ryghøjde

325 - 510 mm

Længde på benstøtte

Længde på benstøtte

325 - 520 mm

Armlænshøjde

Armlænshøjde

180 - 280 mm

Totalbredde

Totalbredde

SB + 190 mm

Totalbredde sammenklappet

Totalbredde sammenklappet

295 mm

Totallængde inkl. benstøtte

Totallængde inkl. benstøtte

1000 mm

Totallængde uden benstøtte

Totallængde uden benstøtte

835 - 960 mm

Totalhøjde

Totalhøjde

820 - 1020 mm

Maks. hældning for parkeringsbremse

Maks. hældning for parkeringsbremse

Vendediameter

Vendediameter

870 mm

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

125 kg

Totalvægt

Totalvægt

14.2 kg

Transportvægt

Transportvægt

7.6 kg

Crash tested

Crash tested

Farve

Farve

Antracit sort

Farve (anden)

Farve (anden)

Betræk: Sort, nylon

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)
Test & certifikat (1)