Alber twion M24

Invacare tilbyder et bredt udvalg af elektriske motorer til kørestole fra vores tyske søsterselskab Alber.
Alber Twion er en innovativ hjælpemotor, der gør det lettere for brugeren at forcere kantstene og ujævnheder samt køre op og ned ad bakker. Alber Twion er en brugerbetjent hjælpemotor, der køres og kontrolleres ved hjælp af drivringene, på samme måde som et traditionelt drivhjul på en manuel kørestol.

Motoren har et flot diskret design og er monteret i drivhjulene. Twion er monteret på kørestolen med et lille diskret beslag, og brugeren kan således nemt skifte imellem kørestolens standard drivhjul og Twion hjulene.

Oplev mange fordele med Alber Twion:

  • Forebygger skader og overanstrengelser i led og muskler
  • Skaber større frihed og øget tilgængelighed for brugeren
  • Valgfri tophastighed på 6 km/t eller 10 km/t
  • Let at transportere og løfte, da hvert hjul kun vejer 6 kg
  • Lithium-ion-teknologi sikrer lang batterilevetid
  • Unik batterioplader med magnetisk opladningsstik samt automatisk frakobling og lysindikator
  • Unikke opgraderingsfeatures med Mobility Plus App til smartphones
  • Kan monteres på næsten alle manuelle kørestole.

Skab bedre ergonomi med en hjælpemotor til kørestolen

Med en Alber Twion motor monteret på den manuelle kørestol bliver det lettere, mere overskueligt og mere sikkert at køre ud på egen hånd. Twion giver kraftoverskud og aflaster kørestolsbrugeren, hvilket er med til at forebygge skader og overanstrengelser i led og muskler. Endvidere skaber Alber Twion god mulighed for at træne/styrke brugerens mobilitet og kredsløb, fordi muligheden for fysisk aktivitet bibeholdes længst muligt.

Connect med Alber Twion

Smartphones er blevet en fast del af vores moderne samfund, og Alber har udviklet en App kompatibel med Twion, kaldet Mobility Plus. App’en er kompatibel med både Apple og Android smartphones og kan downloades gratis. Mobility Plus giver brugeren mulighed for at hente informationer som diagnosticering, service, kørestrækning, kørehastighed, batteristatus etc. Derudover giver Mobility Plus mulighed for at anvende mobiltelefonen til at manøvrere Twion, samt for at oprette personlige køreprofiler og opsamle informationer fra køreture.

Alber Twion skaber friheden til et aktivt liv ligesom vores mange andre hjælpemidler til handicappede. Find evt. mere information om vores mange andre Alber motorer, fx den hurtige Alber E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (2)

Test & certifikater (2)

Andet (1)