Change your language:

Invacare tilbyder et bredt sortiment af hjælpemidler for ældre brugere og handicappede. Blandt andet ergonomiske ganghjælpemidler som Dolomite gangborde og rollatorer til anvendelse både indendørs og udendørs. Alle vores hjælpemidler er af meget høj kvalitet således, at brugeren altid kan føle sig tryg og sikker.   


Dolomite StepUp gangbord er et meget moderne og rengøringsvenligt gåbord med mulighed for individuel tilpasning uden brug af værktøj. StepUp har et enkelt, tidløst og gennemtænkt design med en rigtig god balance. Tværbøjlen er anbragt i en højde fra gulvet, der gør det muligt at have en god gangfrekvens med relativt lange skridt uden fare for at støde skinnebenene. 

StepUp kan vælges i 3 versioner: med manuel, hydraulisk og elektrisk højdeindstilling. De to sidste indstilles trinløst i højden. Hvilken version man vælger, afhænger således af, hvor ofte der er behov for ændring af højden, om brugeren skal have hjælp til at rejse sig eller om der for eksempel er flere brugere til samme gangbord på samme dag. Alle tre versioner har en maks. brugervægt på 150 kg. 

StepUp er velegnet til:

 • gangtræning på hospitaler, institutioner eller genoptræningscentre
 • hjælp til at rejse sig fra siddende stilling 
 • almindelig støttende gang på institutioner, træningscentre eller ældrecentre

Bredden af underarmsstøtterne samt dybde og vinkel af grebene kan indstilles individuelt med fingerskruer, så brugeren får den korrekte og sikre støtte ved gang eller ved forflytning. Placeringen af armstøtterne forbliver i en vinkel på 25 grader fra skulderleddet - den ideelle ergonomiske position for at kunne udnytte armenes og skuldrenes styrke og stabilitet. Underarmsstøtterne er beklædt med bløde og komfortable skumpuder, der kan fjernes uden brug af værktøj ved rengøring eller udskiftning. Skumpuderne sidder godt fast ved brug og bredden kan endvidere indstilles. Armlænspuderne er vinklet 5 gr. bagud for at opfordre til en opret gang og selve grebet har en 110 gr. vinkel for at sikre en anatomisk korrekt håndledsvinkel. Alle indstillingerne er enkle, forståelige og innovative. 

De store hjul sikrer en let og jævn kørsel. Bommene med hjul kan forskydes parallelt, hvis brugeren har en meget bredsporet gang eller, hvis der er behov for ekstra sikkerhed for balancen med et stort gangareal. StepUps innovative design sikrer stor stabilitet også i den smalle udgave, så man kan komme igennem smalle døre eller passager. StepUp er designet til at tilpasse sig et stort antal brugere takket være dens mange indstillingsmuligheder.

StepUp kan vælges med ergonomiske håndbremser, men er som standard udstyret med fodbremse på hver af de 4 hjul. 

Stort tilbehørsprogram  

StepUp tilbyder et stort tilbehørssortiment, hvilket giver gode muligheder for at lave en personlig tilpasning. 


Eksempler på tilbehør til Dolomite StepUp. Det meste tilbehør kan monteres eller afmonteres uden brug af værktøj: 

 •  Bakke 
 • Lille kurv  
 • Retningshjul 
 • Dropstativ 
 • Iltflaskeholder 
 • Albuestøtte  
 • Enhåndsbremse  
 • Ståstøtteplade

Dolomite StepUp er, ligesom Invacares andre handicap hjælpemidler, testet og godkendt iht. gældende standarder.    

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler  

Invacare har et meget stort udvalg indenfor hjælpemidler til ældre, fx rollatorer, badestole, el-scootere, kørestole, siddepuder og meget andet.   


Du kan finde mere information om vores store sortiment af indendørs rollatorer og udendørs rollatorer under afsnittet Rollatorer.    


Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, kan der henvises til vores udvalg af elektriske scootere samt til vores udvalg af stokke og albuestokke her på hjemmesiden. Find information via menuen Produkter

Gangbord til træning
Gangbord til træning

Step Up er et stabilt gangbord til træning af gang eller på hospitaler samt institutioner

Gennemtænkt design
Gennemtænkt design

Den høje ramme fortil på Step Up tillader lange skridt. Bredden kan indstilles, så der er plads til benene ved bredsporet gang.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)
Tekniske data
Tekniske data
Bredde i alt

Bredde i alt

700 / 790 / 880 mm

Totaldybde

Totaldybde

810 mm

Bredde mellem hjul

Bredde mellem hjul

580 / 670 / 760 mm

Totalhøjde

Totalhøjde

870 - 1320 mm

Højdejustering

Højdejustering

870 - 1320 mm

Totalbredde

Totalbredde

620 - 750 mm

Afstand mellem håndtag

Afstand mellem håndtag

340 - 470 mm

Totallængde

Totallængde

810 mm

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

125 mm

Totalvægt

Totalvægt

Manuel: 16 kg. Hydraulisk: 18 kg. Elektrisk: 23 kg.

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

150 kg

Afstand gulv til ramme

Afstand gulv til ramme

215 mm

Farve

Farve

Champagne

Ordreguide (1)
Test & certifikat (1)