Change your language:

Invacare har et velassorteret udvalg af hjælpemidler for handicappede og ældre brugere, herunder ergonomiske rollatorer. Dolomite Maxi+ er en stærk og robust rollator udviklet til den store eller bariatriske bruger. 

Maxi+ har et forstærket stel og kan anvendes af brugere med en vægt op til 200 kg. Maxi+ er udviklet til brugere, som har behov for høj grad af stabilitet. Maxi+ er designet med et bredt sæde, der giver ekstra god siddeplads for brugeren. Dette, i kombination med ekstra plads mellem skubbehåndtagene, sikrer en komfortabel siddestilling på Maxi+, når brugeren behøver et hvil. Sædet kan, lige som på lagt de fleste andre Dolomite modeller, klappes op. Udover at øge pladsen til fødderne ved gang, giver det også brugeren mulighed for at komme ”længere ind” i rollatoren og derved opnå en mere opret kropsholdning og et bedre gangmønster. 

Rollator Dolomite Maxi Plus
Rollator Dolomite Maxi Plus
Rollator Dolomite Maxi Plus

Enkle indstillinger 

Dolomite Maxi+ er meget nem at betjene, og rollatoren kræver ingen daglig vedligehold. Maxi+ er enkel at indstille efter brugerens behov. Højdejusteringen af skubbehåndtagene foretages uden brug af værktøj, og giver mulighed for præcis og ergonomisk korrekt tilpasning af skubbehøjden. Maxi+ tilbydes i to forskellige sædehøjder. Vælg fx den høje model til brugeren, som har svært ved at rejse eller sætte sig. 

Brugervenlige bremser 

Maxi+ har stærke og sikre bremser, der fungerer både som parkerings- og kørebremse, ved henholdsvis at skubbe ned eller trække op i bremsegrebet. Maxi+ har brede bremsehåndtag, hvilket giver en god understøttelse af hånden og god mulighed for at bremse rollatoren. Bremserne er enkelt udformet, så de kan betjenes af personer med få kræfter og ved et minimum af kraftforbrug. Kørebremsen kan bremse under kørsel uden, at bruger skal flytte hånden fra håndtaget. Ved behov, kan Maxi+ også udstyres med bremseforstærker eller enhåndsbremse. 

Mange tilbehørsmuligheder 

Maxi+ har en bred vifte af tilbehør, der yderligere kan hjælpe med at tilpasse rollatoren til brugerens individuelle behov. Det er muligt at anvende flere af tilbehørsdelene fra Invacares øvrige Dolomite rollatorsortiment på Maxi+. 

Eksempler på tilbehør til Maxi+:

 • Bakke 
 • Bremseforstærker 
 • Enhåndsbremse 
 • Iltflaskeholder 
 • Kurv 
 • Mosgummigreb 
 • Regnslag 
 • Rygstrop 
 • Skærm 
 • Slæbebremse 
 • Stokkeholder 
 • Tværgreb
 • Taske 
 • Underarmsstøtte

Dolomite Maxi+ er, lige som Invacares andre handicap hjælpemidler, testet og godkendt iht. gældende standarder.   

Alle vores hjælpemidler er af bedste kvalitet således, at brugeren altid kan føle sig tryg og sikker.

Omfattende sortiment af senior hjælpemidler 

Vi tilbyder et meget stort udvalg indenfor hjælpemidler til ældre, fx el-scootere, badestole, kørestole, siddepuder og meget andet. 

Du kan finde information om vores sortiment af indendørs rollatorer og udendørs rollatorer under afsnittet Rollatorer her på siden. 

Hvis du ønsker flere oplysninger om hjælpemidler til gangbesværede, kan der henvises til vores udvalg af elektriske scootere samt til vores udvalg af stokke og albuestokke her på hjemmesiden.

Ekstra plads mellem hjulene
Ekstra plads mellem hjulene

Der er god plads i selve rammen og mellem de bagerste hjul, så fødderne ikke rammer imod

Opklappeligt sæde
Opklappeligt sæde

Sædet er skridsikkert, behageligt afrundet og opklappeligt for en mere sikker og opret gang

Stort sæde
Stort sæde

Maxi+ er udstyret med et stort, afrundet og forstærket sæde, der kan klappes op ved gang.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Tekniske data
Tekniske data
Bredde i alt

Bredde i alt

700 mm

Totaldybde

Totaldybde

Maxi+ 550: 640 mm Maxi+ 650: 740 mm

Bredde mellem hjul

Bredde mellem hjul

550 mm

Totalhøjde

Totalhøjde

Maxi+ 550: 725 - 895 mm Maxi+ 650: 815 - 985 mm

Sædehøjde

Sædehøjde

Maxi+ 550: 555 mm Maxi+ 650: 650 mm

Afstand mellem håndtag

Afstand mellem håndtag

520 mm

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

Hjuldiameter / Svinghjulsdiameter

200 mm

Totalvægt

Totalvægt

Maxi+ 550: 9.8 kg Maxi+ 650: 10.3 kg

Maks. brugervægt

Maks. brugervægt

200 kg

Farve

Farve

Metallic blå

Ordreguide (1)
Brugermanual (1)
Brugermanual (1 fil)
Servicemanual (1)
Test & certifikat (1)