Change your language:

Invacare er totalleverandør og har stor ekspertise indenfor hele antidecubitus området. Vi tilbyder således en bred vifte af både madrasser, puder og rygge. Invacare Softform Premier MaxiGlide er en unik trykaflastende madras, der kan anvendes til borgere med middel risiko for at udvikle tryksår eller til borgere med tryksår i kategori 2 og 3. Madrassen er særdeles klinisk veldokumenteret.

Softform Premier MaxiGlide er en todelt skummadras med patenteret ”Glide” system. Madrassen består nederst af et lag skum i stabilt koldskum. Ovenpå dette lag er placeret en skumkerne, udført i fincellet kvalitetsskum. Mellem de to lag skum er lagt et patenteret ”Glide” system, der medvirker til, at madrassen følger en elektrisk sengs liggefladeindstillinger.

Når sengens ryg- eller bendel eleveres, øges selve længden på sengens liggeflade. Idet madrassen er opdelt i to lag, vil det nederste skumlag forblive på sengens liggeflade og den øverste del vil følge borgeren. Dette gør madrassen yderst komfortabel, samtidig med at shear og friktion minimeres betydeligt.

Premier MaxiGlide - Et fortrinligt supplement til forebyggelse af liggesår:

 • Trykaflastende helmadras uden pumpe
 • Patenteret ”Glide” system – udligner shear og friktionskræfter
 • Opskåret skum i nøglehulsfacon for maksimal fleksibilitet og redistribuering af tryk
 • Godt supplement til behandling af tryksår
 • Højkvalitets skum sikrer god komfort og stabilitet
 • Mulighed for forskellige madrasstørrelser
 • Optimal brugerkomfort i såvel siddende som liggende position
 • Klinisk veldokumenteret trykaflastende effekt
 • Aftageligt, strækbart inkontinensbetræk med svejsede samlinger
 • Rengøringsvenlig - madrasbetræklet kan vaskes ved op til 80 gr.
 • Anvendelig til bariatriske brugere - maks. brugervægt op til 247 kg. 

Slidstærkt madrasbetræk til glæde for borger og personale

Softform Premier MaxiGlide leveres som standard med inkontinensbetræk. Madrasbetrækket er slidstærkt og strækbart i flere retninger. Betrækket tilpasser sig skumkernens formbare overflade, og tillader borgeren at synke ned i materialet for optimal trykfordeling. Ydermere understøtter betrækket borgerens mulighed for at forflytte sig, henholdsvis stige ind og ud af plejesengen.

Betrækket har svejste sømme overalt og er forsynet med afdækket, tæt lynlås på madrassens 4 sider. Betrækket er endvidere forsynet med 2 solide håndtag til brug for håndtering af madrassen.

Hvilken madras skal jeg vælge?

Invacare tilbyder et bredt sortiment af trykaflastende skummadrasser til anvendelse i plejesenge og hospitalssenge. Vi er specialister indenfor hjælpemidler til ældre og handicappede borgere, samt på området for forebyggelse af tryksår og liggesår.

Er du i tvivl om, hvilken antidecubitus madras, der vil være optimal for din borger, anbefaler vi, at du kontakter din lokale Invacare konsulent. Vi har et bredt madrassortiment og dermed flere kvalificerede bud på hjælpemidler, der kan aflaste, støtte og redistribuere trykket for den sengeliggende borger. Vores konsulenter er alle specialister og kan råde og vejlede dig, såvel vedr. risikoscoring som omkring endeligt madrasvalg.

Invacare tilbyder udover vores trykaflastende Invacare Softform madrasser også vores Dacapo madrasser, Vicair luftmadrasser, dynamiske- og vekseltryksmadrasser samt trykaflastende topmadrasser. Du finder vores fulde sortiment af madrasser til tryksårsforebyggelse, ved at klikke ind under afsnittet madrasser.

Lynlås med overfald
Lynlås med overfald

Er udstyret med overfald der sikrer god hygiejne og let rengøring

Strækbart inkontinensbetræk
Strækbart inkontinensbetræk

Giver lang holdbarhed på madrassen og komfort for brugeren

Forebygger tryksår og shear
Forebygger tryksår og shear

Den patenterede glide funktion modvirker shear når sengens funktioner anvendes