Change your language:

Invacare har et meget bredt og stort program af skumpuder beregnet til at dække flere behov for trykaflastning og komfort. Skumpuder fremstillet af koldskum er yderst velegnet til brug i kørestole, komfortkørestole eller hvilestole, eller til at tage med sig, hvis man er på besøg hos pårørende m.v.  

Propad Premier siddepuder i dybt opskåret skum er fremstillet af den bedste kvalitet af skum og forsynet med strækbart og behageligt inkontinensbetræk, for at kunne tilbyde en pude til let forebyggelse af tryksår samt den bedste holdbarhed. Når koldskummet er opskåret i tern, vil disse tern flytte sig og tilpasse sig den form, der sætter sig på sædepuden, give en stor og komfortabel overflade og vil på denne måde give en let trykfordeling. 

Dk additional - propad premier - proprem BE02
Dk additional - propad premier - proprem BE02
Dk additional - propad premier - proprem BE02

Bredde og dybde af Propad Premier er først og fremmest afhængig af brugerens størrelse samt kørestolens sæde. Det er yderst vigtigt, at pudestørrelsen passer optimalt for at opnå korrekt siddestilling, den bedste trykfordeling og komfort. Propad Premier kan således anvendes som let tryksårsforebyggelse for både ældre og handicappede. 

Inkontinensbetræk som standard

Propad Premier skumpuder bliver som standard leveret med et behageligt og åndbart samt let aftageligt inkontinensbetræk. Betrækkene er forsynet med lynlås over 2 hjørner, der er dækket med et lille overfald. Betrækkene kan vaskes i vaskemaskinen, og der kan evt. købes ekstra betræk til puderne af æstetiske årsager og for at skåne selve skummet, mens det andet betræk er til vask. Betrækket er forsynet med en gribestrop, hvis puden skal medbringes. 

Invacare tilbyder skumpuder som kørestolspude i flere skumvariationer og kan vælges i forhold til forskellige tryksårskategorier som trykaflastende siddepuder. Se mere under:

  • Matrx Libra
  • Matrx Flo-tech Contour Visco
  • Matrx Flo-tech Contour
  • Matrx Flo-tech Lite Visco
  • Matrx Flo-tech Lite

Hvis der ønskes flere oplysninger om hjælpemidler til ældre eller handicappede, kan der henvises til de trykaflastende og positionerende luftpuder: Vicair puder, støttende og positionerende Matrx rygge eller Vicair rygge. Endeligt har vi hos Invacare et stort udvalg af trykaflastende madrasser, samt Bodypoint seler og bælter, der yderligere kan bidrage til en god positionering samt være en del af tankegangen bag 24 timers positionering.

Tilbydes i 9 størrelser
Tilbydes i 9 størrelser

Propad premier leveres i 9 størrelser fra 41 x 41 cm til 51 x 51 cm

Lynlås med overfald
Lynlås med overfald

Lynlås på 3 sider med stort overfald hindrer væske i at trænge ind i puden og beskytter skumkernen.

Komfort og tryksårsforebyggende
Komfort og tryksårsforebyggende

Propad Premier består af to lag skum, hvor det øverste er skåret i profiler og minimerer shear og friktion.

Betrækket hjælper til forebyggelse af shear og friktion
Betrækket hjælper til forebyggelse af shear og friktion

Betrækket er strækbart i alle retninger, vandafvisende og ånd-bart. Betrækket har skridsikker bund.