Invacare tilbyder anerkendte og sikre pleje- og hospitalssenge. Vores elektriske senge er udviklet med henblik på at være det optimale hjælpemiddel til ældre og handicappede borgere, samtidigt med at være et aflastende arbejdsværktøj for plejepersonalet omkring den sengeliggende borger.

Til alle Invacares senge kan leveres et bredt udvalg af sengetilbehør. Når hospitals- og plejesenge konfigureres med tilbehør, understøttes det individuelle hensyn til både borger og personale. Vores senge, i kombination med korrekt tilbehør, kan skabe et bedre og mere ergonomisk arbejdsmiljø for plejepersonalet. Samtidigt kan det brede udvalg af sengetilbehør være med til at efterleve borgerens ønsker og behov til omsorg, pleje og design.

Sengetilbehør til Invacare senge giver optimale tilpasningsmuligheder. Det brede udvalg af tilbehør gør det muligt at konfigurere den rette seng hver gang. Sengegavle, trælangside, sengeheste samt overtræk til sengehestene er afgørende parametre, når det kommer til plejesengens udseende. De mange muligheder er med til at sikre, at samme type seng kan passe ind både som hjælpemidler til ældre i egen bolig, hvor der kan være fokus på at skabe et hjemligt og diskret design, samt på institutioner, hvor der oftest vil være fokus på at konfigurere en seng, der sikrer enkel håndtering, gode muligheder for vask og genanvendelighed.  

Behovet for sengetilbehør varierer fra borger til borger. Vores store sortiment omfatter udover sengegavle, trælangside, sengeheste og sengehesteovertræk også et bredt udvalgt af støttegreb, sit- og stand-up støtter og sengegalger, hjælpemidler der alle er med til at støtte borgeren såvel i sengen, som ved ind- og udstigning. 

De mange muligheder

Listen over sengetilbehør er lang, og mulighederne næsten uendelige. Du kan downloade vores tilbehørsbrochure her på siden og finde mere information om det fulde sortiment, som udover førnævnte også omfatter:

  • Fenderhjul og afstandsfender
  • Transportvogne
  • Dyneholdere
  • Dropstativer
  • Alternative håndbetjeninger og styrebokse
  • ”Ud-af-sengen” og epilepsialarmer
  • Sengelamper
  • Læse- og sengeborde samt sengebakker
  • ...og meget mere

Den rette madras

Elektriske senge og sengetilbehør skal selvfølgelig altid anvendes sammen med den rette madras. En sengeliggende borger vil ofte have risiko for at udvikle liggesår. Den rette hospitals- eller plejeseng i kombination med velvalgt sengetilbehør og en trykaflastende madras er et uundværligt hjælpemiddel i kampen mod tryksår. Invacare tilbyder et komplet sortiment af madrasser, der dækker alle tryksårskategorier, herunder madrasser i flere skumtyper, hybridmadrasser, statiske luftmadrasser og vekseltrykmadrasser. 


Du kan finde yderligere information om Invacares sengetilbehør i afsnittet Sengeborde og ryglæn til senge samt finde information og dokumentation for vores madrasser i afsnittet Antidecubitus og positionering. 


Invacares senge og sengeheste lever op til de skærpede sikkerhedskrav i IEC 60601-2-52.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Invacare tager databeskyttelse alvorligt. Læs venligst vores fortrolighedspolitik for information om, hvordan vi behandler dine data, og hvad dine rettigheder er.
Den data, du indtaster, vil blive behandlet af Invacare og dets datterselskaber for at svare på din anmodning. Ved at vælge dette felt bekræfter du, at du har læst Invacares fortrolighedspolitik, som indeholder yderligere oplysninger om, hvordan Invacare behandler dine data, samt hvordan du kan udøve dine eksisterende rettigheder. *
Specifikationer & dokumentation
Brochure (1)