Matrx Libra

Matrx Libra er en formpresset, konturformet skumpude fremstillet af en skumbase med meget elastisk skum, der giver en rigtig god trykaflastning samtidig med en stabil siddestilling. Bagerst sikrer et dobbelt lag af silikonebaseret gel fordelt i to kamre mod shear og giver optimal komfort. Den anatomiske udformet skumbase med plads til tuber og støtte til trochanter sikrer god balance og stabilitet af bækkenet og kroppen.

Mens Libra-silikonen sikrer maksimal beskyttelse af knoglefremspring, optimerer den anatomisk formede skumbase støtte og positionering af bækkenet. Læg også mærke til den udvidet bagerste form af puden, der udfylder rummet mellem ryg og pude samt muligheden for optimal positionering af lårene pga. den indbyggede lette abduktionskile. Endelig den skrå forkant på puden, der sikrer, at brugeren har plads til kontrakte hasemuskler eller ved behov for at få plads til at gå stolen frem. Alt sammen noget der gør, at Libra udskiller sig positivt fra traditionelle skumpuder.

Matrx Libra understøtter funktionelle behov for fx trykaflastning samt behovet for at kunne leve et aktivt liv ved at have en meget let vægt og ved at være vedligeholdelsesfri. Anbefales til alle brugere, inklusiv brugere med specifikke behov for individuelle tilpasningsmuligheder.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (1)