Change your language:

Invacare Top End Force RX håndcykel med justerbar carbonfiber-ryg kombinerer hastighed med justerbarhed i et let og smukt aerodynamisk design. Top End Force RX håndcykel kan vælges med integreret fast ryg, der er ekstra let og gør hele håndcyklen ekstrem stiv i konstruktionen. Force RX er fuldsvejst samt korrosionsbestandig. Top End Force RX er den mest konkurrencedygtige håndcykel i Force Series og med Force RX kan du opnå en uhørt høj hastighed på baner, veje eller stier. 

Ultra-let og aerodynamisk ramme 

Top End Force RX håndcykel er designet til at levere hypersonisk hastighed i en let og slank aerodynamisk pakke. Den varmebehandlede 7005 aluminium cykelramme er ultra-let og robust i opbygningen for at sikre den ultimative aerodynamiske kørsel og det bedste vejgreb. Top End Force RX-håndcyklen er udstyret med et SRAM GX 30-speed gear – og der tilbydes et stort og spændende udvalg af komponenter. Drøm om det og køb det derefter her! 

Top End i topfart klar til konkurrence 

Top End Force RX håndcykel er en af de foretrukne håndcykler for kørestolsbrugere, der ønsker at holde sig i form, træne arm – og rygmusklerne samt deltage i forskellige arrangementer indenfor konkurrencesport og parasporten. Som cyklist har du en liggende kørestilling, hvor ryg og nakke er støttet, med meget lavt tyngdepunkt og dermed næsten ingen vindmodstand. 

Hver enkelt Top End Force RX håndcykel fremstilles efter cyklistens mål og ønsker. Top End Force RX håndcykel er en individuel tilpasset racermaskine, der omfatter en SRAM GX 30-speed gear. Eller opgrader til top-of-the-line elektronisk gearskifte, SRAM eTap trådløs eller Apex gaffelmonteret gearskifte og komponenter. 

Top End Force RX håndcykel tilbyder det optimale vejgreb og de mest fantastiske køreegenskaber:

  • Ultralet og konkurrencedygtig 
  • Aerodynamisk og stærk 
  • Spændende udvalg af komponenter 
  • Individuelt fremstillet 
  • Lavt tyngdepunkt og godt vejgreb

Who's Up for this Ride?

When competing isn’t a choice – it’s in your blood – then this one’s for you.

Invacare Top End findes i flere udgaver bl.a. indenfor basketkørestole, tenniskørestole, racerkørestole samt håndcykler til træning eller konkurrencesport. 

Invacare tilbyder også et stort udvalg af letvægtskørestole som fx hele Küschall udvalg af lette kørestole som Küschall k series, forskellige kørestolspuder som Vicair Active O2 eller Flo-Tech Visco Lite.

Send os en besked

Ønsker du at kontakte os, er du velkommen til at udfylde nedenstående formular. Bemærk, at de personlige data, du oplyser, ikke vil blive brugt eller gemt, medmindre du gerne vil forblive i kontakt med os. I så fald er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsmails. Du kan læse vores data fortroligheds- og cookiepolitik via linket, nederst på siden.

Specifikationer & dokumentation

Brochure (1)