Invacare Sonnet Basic

Et sengebord med hjul er et praktisk hjælpemiddel, der typisk bruges som læse-, arbejds- eller spisebord ved en plejeseng eller kørestol. Sengeborde anvendes som hjælpemidler til ældre såvel som handicappede borgere både i hjemmet og på plejeinstitutioner.

Invacare Sonnet Basic er et kombineret læse- og arbejdsbord, der kan anvendes af såvel sengeliggende borgere som kørestolsbrugere og plejepersonale. Grundet det u-formede understel, kan Sonnet Basic bordet let placeres henover ex en seng eller en kørestol.

Sonnet Basic bordet er indstilleligt i højden og udstyret med en vinkelstilbar bordplade samt en praktisk sideplade, hvilket betyder, at bordet har mange anvendelsesområder. Sonnet Basic kan med fordel anvendes som læsebord eller arbejdsbord sammen med flere af Invacares hjælpemidler, fx plejesenge, manuelle kørestole og el-kørestole. Bordet kan tillige understøtte et godt arbejdsmiljø, når det bruges som fralægnings- og arbejdsbord for plejepersonalet sammen med fx. Aquatec toilet- og badestole.

Serien af Sonnet sengeborde passer med det stilrene design og neutrale farver ind i såvel private hjem som i plejeinstitutioner. Sonnet Basic bordpladen leveres i bøg og stellet tilbydes i alu- eller elfenbensfarvet.

Invacare har et bredt sortiment af sengeborde, se fx også Invacares enkle og praktiske senge-/læsebord Pausa.

Udover sengeborde, tilbyder Invacare også et bredt tilbehørssortiment til vores hospitals- og plejesenge, herunder sengegavle, sengeheste, støttegreb, sengegalger, luftmadrasser og skummadrasser.

Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)