Invacare FDX

Invacare FDX er en forhjulsdrevet el-kørestol med joystick i kategorien ”Udendørs/Indendørs el-kørestole”. Denne el-kørestol er et hjælpemiddel til ældre og handicappede brugere, som ønsker en sikker, behagelig og retningsstabil kørsel.

G-Trac retningsstabilitet

Invacare FDX er en kvik og attraktiv elektrisk kørestol, der tilbyder den aktive bruger høj ydeevne og fantastiske køreegenskaber. Den forhjulsdrevne FDX er forsynet med et retningsstabilitetssystem kaldet G-Trac, som gør det meget lettere at køre på ujævnt underlag og i udendørs terræn. G-Trac fungerer nærmest som et kompas og sikrer, at kørestolen kører sikkert og med stor retningsstabilitet i den ønskede retning. Med G-Trac kan kørestolsbrugeren ganske uproblematisk køre i kurver, på ujævnt underlag og i alle former for udendørs terræn.

Kompakte dimensioner

Den smarte Invacare el-kørestol FDX har et moderne og praktisk design med kompakte dimensioner, hvilket bl.a. betyder en lille venderadius og en smal totalbredde. FDX er let at manøvrere, både ved høje og lave hastigheder. Det moderne design giver god plads til placering af fødderne, og det er let at finde en god og komfortabel siddestilling.

Individuel tilpasning

Invacare FDX kan let tilpasses med forskellige sædesystemer, hvilket betyder mange muligheder for individuel tilpasning af siddestilling, positionering og ergonomi. FDX kan bl.a. monteres med Invacares fleksible Modulite sædesystem og Invacare Matrx rygsystem.
Også FDX el-kørestolens elektriske funktioner kan tilpasses den enkelte brugers ønsker og behov, herunder tilslutning af mange forskellige eksterne enheder som fx musesimulator, omverdenskontrol, hovedstyring og meget andet.

Bredt sortiment af tilbehør

Til Invacares elektriske kørestole tilbydes et stort tilbehørsprogram, herunder bl.a. 

  • Intuitiv ledsagerstyring 
  • Knapbokse og håndbetjeninger
  • Alternative styringer, herunder fx hagestyring, scannerstyring og mini-joystick
  • Mange typer benstøtter
  • Borde
  • Taskekroge
  • Hovedstøtter og nakkestøtter 
  • Side- og kropsstøtter 
  • Trykaflastende siddepuder
  • Bælter og seler til positionering

Invacare FDX el-kørestolen er, såvel som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder.  

Hvis du vil se mere information om vores brede sortiment af bl.a. trykaflastende kørestolspuder, ergonomiske rygge og positioneringsseler, så findes den i afsnittet: Puder, rygge, madrasser og positionering.  

Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske kørestole, herunder mindre og kompakte el-kørestole samt større og mere robuste el-kørestole til bariatriske kørestolsbrugere. Du kan finde mere information om alle Invacare el-kørestole under afsnittene indendørs el-kørestole og indendørs/udendørs el-kørestole.  

Er du interesseret i at høre mere om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som evt. kan hjælpe med et tilbud.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (2)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)