Soft Tilt - Et effektivt hjælpemiddel, der rækker ind over både APV, tryksårsforebyggelse og Demens

Nyhed

Soft Tilt - Et effektivt hjælpemiddel, der rækker ind over både APV, tryksårsforebyggelse og Demens

Rikke Augustino, Udviklingskonsulent samt Jane Beldringe, Forflytnings- og teknologivejleder begge tilknyttet Kolding kommune, har igennem de seneste 2 år medvirket i afprøvningen af et nyt tilbehør til SB755 plejesengen – konceptet SoftTilt.

Rikke Augustinus og Jane Beldringe arbejder tæt sammen om blandt andet afprøvning af nye teknologier, der kan fremme pleje og behandling af borgerne samt forbedre arbejdsvilkårene for personalet.
 
Invacares Soft Tilt koncept var helt nyt for både Rikke og Jane, men Soft Tilts funktion som hjælpemiddel, der understøtter forflytninger, kontinuerligt trykaflaster og samtidig beroliger angste borgere, gjorde umiddelbart både Rikke og Jane interesserede i en afprøvning. I samråd med Gitte Meyer Larsen, chef for Plejehjem i Kolding kommune, aftalte man derfor at afprøve Soft Tilt.
 
Siden har adskillige borgere i Kolding kommune haft stor glæde af Invacares Soft Tilt. Forflytnings- og teknologivejleder Jane Beldringe udtaler: ”Det er især ”krammet” og ”vippe” effekten og den udtalte beroligende effekt Soft Tilt tilbyder - der gør lykke”
 
Rikke og Jane håber at der, på en eller anden måde, kan skabes konsensus, blandt de bevilgende myndigheder og behandlerne, om at Soft Tilt er et effektivt hjælpemiddel, der rækker ind over både APV, tryksårsforebyggelse og Demens. Et hjælpemiddel, der bør kunne rekvireres når behovet kan dokumenteres.

Find mere informaiton om Soft Tilt her. Og læs vores artikel om "Demensteknologier i praksis"