Se det nyeste indenfor tryksårsforebyggelse og positionering på Rehab-messen

Nyhed

Se det nyeste indenfor tryksårsforebyggelse og positionering på Rehab-messen

Vi præsenterer på Health & Rehab messe et bredt sortiment af nyheder indenfor forebyggelse af tryksår og positionering. På vores stand får du blandt andet mulighed for at opleve vores serie af moderne NordBed plejesenge, flere nye madrasser og meget mere.
Esse tial touch madras

Vi præsenterer på Health & Rehab messe et bredt sortiment af nyheder indenfor forebyggelse af tryksår og positionering. På vores stand får du blandt andet mulighed for at opleve vores serie af moderne NordBed plejesenge, nye madrasser og meget mere. Herunder ser du et udsnit af nogle af de trykaflastende og positionerende produkter du kan finde på vores stand på årets messe. Kom forbi stand C4-31, her bliver god mulighed for at se, røre, afprøve og blive klogere på anvendelse og muligheder af de mange nyheder.

InvaSoft HybridmadrasInvasoft madras

Helt nye innovative materialer og en opbygning med flere forskellige lag har på kort tid gjort InvaSoft Hybrid til et sikkert valg til borgere, der er i høj risiko for at udvikle tryksår og/eller trykskader. Et særligt ventilationssystem med et unikt spongiøst lag og anti-shear zoner gør hybridmadrassen til et godt valg for borgere, hvor et godt mikroklima for huden og shear-forebyggelse er udslagsgivende. Oplev InvaSoft på standen og mærk forskellen.

Invacare Matrx E2 rygsystemer

Matrx E2 rygVores rygsystemer fra Matrx ledsager ofte vores elektrisk kørestole, komfortkørestole og aktive kørestole. Elite-serien af de populære rygge er nu blevet endnu bedre og sikrer bedre positionering og tryksårsforebyggelse for brugeren. Den nøglehulsformede skumpolstring giver optimal komfort og er overdimensioneret, så man synker behageligt ind i skummet og de lodrette opskæringer giver et forbedret mikroklima ved at lede varme og fugt væk fra ryggen. Oplev Matrx E2 på vores stand hvor de er repræsenteret på flere forskellige kørestole.

Essential Touch skummadras

Essential Touch madrasEssential Touch madrassen er udført i højkvalitetsskum og dækker brugere op til høj risiko for at udvikle trykskader og lever op til EPUAP’s anbefalinger på området. Skummets overflade består af en serie nøglehulsopskårne felter, der effektiv følger underlaget på plejesengen og derved modvirker shear og friktion. Madrassens felter bevæger sig individuelt og sikrer en effektiv aflastning, samtidigt med at de kan forskyde sig i længderetningen. Oplev Essential Touch på vores messestand og se hvordan den kan vendes og drejes, så man sikrer en længere levetid.  

Soft Tilt 2.0 vendesystem

Soft TiltSoft Tilt 2.0 er med sin opgraderede version populær som aldrig før – plejepersonale og borgere oplever en lettere hverdag med mere overskud og tid til de vigtige ting. Soft Tilt 2.0 kan indstilles til automatisk at udføre repositionering igennem hele døgnet og sikrer at borgeren ikke skal forstyrres ved natlige vendinger. Soft Tilt 2.0 kan monteres på plejesengene SB755 og NordBed. På årets rehabmesse kan du mærke og se Soft Tilt 2.0 på en NordBed Optimo, hvor den ledsages af en Essential Touch, der i dette samspil giver optimale betingelser for trykaflastning i indsatsen for at undgå tryksår og trykskader.

Vi deler vores viden om trykaflastning

Er du interesseret i at læse mere om vores sortiment indenfor trykaflastning, vil vi anbefale artiklen "Pleje og trykaflastning 24 timer i døgnet" hvor vi sætter fokus på korrekt anvendelse af trykaflastende hjælpemidler 24 timer i døgnet.