Invacare NordBed - et komplet sengesortiment

Nyhed

Invacare NordBed - et komplet sengesortiment

Hos Invacare er vi både stolte og glade for, at vi har Nordens og Danmarks mest solgte plejesenge, men med denne markedsposition følger også et stort ansvar for at levere produkter, der både er sikre og som opfylder de forskellige behov der er hos brugerne, terapeuterne, indkøberne, familie, plejepersonale og pårørende.
NordBed med ErgoMove

Hos Invacare er vi både stolte og glade for, at vi har Nordens og Danmarks mest købte plejesenge, men med denne markedsposition følger også et stort ansvar for at levere produkter, der både er sikre og som opfylder de forskellige behov der er hos brugerne, terapeuterne, indkøberne, familie, plejepersonale og pårørende.

Vores nye plejesenge i NordBed serien er ingen undtagelse og vi står i dag med et komplet sengeprogram, med følgende produkter:

  • NordBed Optimo – en standard plejeseng med udvidede funktioner som fx ErgoMove og programmerbar "OP og UD funktion".
  • NordBed Ultra – en plejeseng særlig udviklet til demente borgere. Med en liggefladehøjde på bare 25 cm og mulighed for selv at designe sengen, så den skaber genkendelighed med et hjemligt look.
  • NordBed Optimo Bred – to brede sengemodeller til brugere, der har behov for mere plads eller en højere brugervægt   
  • NordBed Kid – barneseng der som en af de eneste på markedet lever op til nye og strammere sikkerhedskrav

NordBed Ultra er en plejeseng designet til brug for demente, hvor den kan konfigureres så den demente oplever tryghed ved at opholde sig i denne. Er borgeren sengeflygtig kan den indstilles til en liggefladehøjde på bare 25 cm
NordBed Ultra er en plejeseng designet til brug for demente, hvor den kan konfigureres så den demente oplever tryghed ved at opholde sig i denne.
Er borgeren sengeflygtig kan den indstilles til en liggefladehøjde på bare 25 cm.

Fællesnævnere for NordBed sengene

NordBed plejesengene har mange nye funktioner og en lang række fællestræk, der ofte gør netop disse plejesenge til det foretrukne valg:

  • Lever op til de strengeste senge-standarder som giver et sikkert og gennemtestet produkt
  • Designet efter de seneste antropometriske data-studier, der sikrer en god tilpasning til brugeren
  • Biokompatibilitetstest på dele der kommer i kontakt med bruger og personale
  • Stort tilbehørsprogram så plejesengen anvendes optimalt og understøtter mobilitet
  • Tilhørende madrasprogram der lever op til standarden på området og sikrer brugere og plejepersonale i deres brug af sengene

NordBed tilbehørsprogram
Fælles for alle NordBed senge er et stort tilbehørsprogram, der sikrer mobilitet og giver borgeren mulighed for at være selvhjulpen

Læn dig tilbage – Og bliv klogere over kaffen

Book en virtuel præsentation af den nye Invacare NordBed Kid.

NordBed Kid
Vores nye barneseng NordBed Kid lever op til de nye og strengere krav i standarden for børnesenge.

Invacare NordBed Kid lever op til de hårde krav i den nye standard EN 50637:2017 for hospitals- og plejesenge til børn. Et langt udviklingsarbejde ligger bag den nye NordBed Kid sengeserie, en innovativ barneseng, der til fulde lever op til de nye og skærpede EU-krav, som en af de eneste børnesenge på markedet. Dette vil vi gerne fortælle dig mere om over en kop kaffe, og derfor kan du netop nu book en gratis, virtuel præsentation - Klik her.

Det et nemt at deltage, og du kan logge på, både fra PC eller tablet og følge vores virtuelle præsentation, hvor vi informerer om, fordelene ved den nye NordBed Kid samt hvordan barnesengen, er tilpasset den nye sikkerhedsstandard EN 50637:2017.
• Du sætter dig klar med kaffen, så klarer vi resten!
• Mødet afholdes på Microsoft Teams
• Den virtuelle præsentation vil blive gennemført af din lokale Invacare konsulent.
• Præsentationen varer maksimalt 30 min. Vi afsætter 45 minutter til mødet, så vi tilsikrer god tid til spørgsmål og kommentarer.

Book din præsentation

Netop nu kan du blive endnu ”Klogere over kaffen” og få en kort gennemgang af den nye standard for børnesenge
Netop nu kan du blive endnu ”Klogere over kaffen” og få en kort gennemgang af den nye standard for børnesenge.