Online konfigurator for Alber E-pilot

Nyhed
6. april 2021

Online konfigurator for Alber E-pilot

For at give overblik over i de mange muligheder for at tilpasse E-pilot, har Alber lanceret en online konfigurator, hvor brugeren selv kan sammensætte model, farve og tilbehør efter egne ønsker og behov.
Epilot

Hjælpemotoren Alber E-pilot sætter fart på kørestolen og giver brugeren mulighed for at køre hurtigere og længere!

Den sporty E-pilot giver overskud og gør det muligt for brugeren at komme nemmere rundt på egen hånd, på en skånsom, komfortabe og miljøvenlig måde. Når motoren ikke anvendes, kobles E-pilot hurtigt og enkelt af, og den manuelle kørestol kan anvendes på traditionel vis.

E-pilot hjælpemotoren tilbyder brugeren:

  • Stilrent design med integreret batteri

  • Tyverisikret batteri med nøglelås

  • Unik koblingsmekanisme, der gør det let at af- og påmontere hjælpemotoren

  • Kørestrækning på op til 50 km

  • Aftageligt 2,4” multifunktionelt farvedisplay

  • Juster nemt hastigheden med kun tommelfingeren

  • Hydrauliske skivebremser

  • Praktisk bakgear

  • Lithium-ion-teknologi sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid.

Mange muligheder for tilbehør og farver

Alber E-pilot er ideel for kørestolsbrugeren, som kører meget udendørs. Motoren er kraftig med en unik acceleration og gode køreegenskaber - Og så er E-pilot helt lydløst, lige som vi kender det fra el-bilerne. Batteri og kabler er integreret i det smarte design. E-pilot er forsynet med lys, horn og bakgear, samt med sikre og kraftige hydrauliske skivebremser. Derover kan E-pilot vælges i brugeren yndlingsfarve og med mange nyttige tilbehørsdele.

For at give overblik over de mange muligheder, har Alber lanceret en online konfigurator, hvor brugeren selv kan sammensætte model, farve og tilbehør efter ønsker og behov. Klik på billedet nedenfor, og prøv den smarte online konfigurator*.

Alber e-pilot konfigurator

Ønskes mere information om Alber E-Pilot, så klik her, eller kontakt din lokale Invacare konsulent for at bestille en demo eller en afprøvning.

*NB!
Der kan optræde konfigurationer og tilbehørsdele i konfiguratoren, der ikke forhandles i Danmark.
Invacare i Danmark forhandler E-pilot i versionerne 10 km/t og i 20 km/t med Supernova lys, som standard – I konfiguratoren vælges de som E-pilot P15/10 km/t.