Nyhed! Kompas sammenklappelig el-kørestol

Nyhed

Nyhed! Kompas sammenklappelig el-kørestol

Vi er glade for at præsentere vores nyeste elektriske kørestol Invacare Kompas. Kompas er en let, smart og sammenklappelig el-kørestol, der nemt kan tages med på farten.
Invacare Kompas lifestylebillede - familiefoto

Vi er glade for at præsentere vores nyeste elektriske kørestol Invacare Kompas.
Kompas er en let, smart og sammenklappelig el-kørestol. Den praktiske Kompas kan hurtig og let foldes sammen og foldes ud igen med et minimum af kræfter.
Kompas er en ideel løsning for den, som har en relativ god siddende stilling, men som ikke længere selv er i stand til gå ret langt eller ikke er i stand komme rundt på egen hånd i manuel kørestol. Den lille og kvikke Kompas kombinerer friheden fra el-kørestolen med fleksibiliteten fra den manuelle kørestol. Kompas giver frihed, selvstændighed og gør det muligt at komme rundt på egen hånd.

Kompas sammenklappelig elkørestol

Kør tur hvor du vil

Den elektriske Kompas kan anvendes både ude og inde og kan komme rundt steder, hvor fx en el-scooter ikke kan komme ind, grundet deres størrelse.
Kompas har en enkel og ubesværet at foldemekanisme, der gør det let og hurtig, at folde kørestolen sammen og folde den ud igen, med et minimum af kræfter.
Til personlige ejendele og indkøb er der en praktisk lomme bag på rygslaget og under sædet en kurv i nylon. De gode opbevaringsmuligheder gør Kompas stolen praktisk på indkøb og shoppeture.

Enkel håndtering

Kompas leveres med en overskuelig joystickstyring med store tydelige knapper. Styreboksen er let at forstå og nem at betjene, hvilket gør det let, selv for selv ældre borgere, at manøvrere og køre kørestolen.
Styreboksen har også batteriindikator, der viser den resterende batterikapacitet. Så snart man har tændt for styreboksen, er el-kørestolen klar til at køre.

knap for prøvetur

Kompas vejer kun 21 kg og sammenfoldet kan den transporteres i en almindelig personbil. Det giver frihed og gør det muligt at tage Kompas med på tur, på besøg hos familie og venner, i sommerhuset, på ferie og lignende!

Kompas anvender Li-ion batteri med lang levetid med god effekt. Batteri er placeret sikkert under kørsel, men kan hurtigt tages af, når el-stolen skal transporteres. Batteriet er certificeret og overholder iht. flyselskaberne (IATA) krav for batterier, der skal transporteres med fly, så du kan også have Kompas med på din næste flyrejse.

For yderligere information kan du læse mere om Invacare Kompas her og finde din lokale Invacare-konsulent her.