Kørestolspuder til alle behov

Nyhed

Kørestolspuder til alle behov

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af forskellige kørestolspuder, der passer til netop din brugers behov. Når du definerer behovet for stabilisering, komfort og aktivitetsniveau, så hjælper vi dig videre. Den rigtige siddepude i kørestolen kan betyde alt for positioneringen af bækkenet og dermed for resten af kroppens mulighed for en optimal siddestilling og for kørestolsbrugerens mulighed for at klare mest muligt.
Vicar gruppe foto - Vicair kørestolspuder - manuelle kørestole - trykssårsforebyggelse

Invacare kan tilbyde et meget bredt udvalg af forskellige kørestolspuder, der passer til netop din brugers behov. Når du definerer behovet for stabilisering, komfort og aktivitetsniveau, så hjælper vi dig videre. Den rigtige siddepude i kørestolen kan betyde alt for positioneringen af bækkenet og dermed for resten af kroppens mulighed for en optimal siddestilling og for kørestolsbrugerens mulighed for at klare mest muligt. Vi har selvfølgelig også brug for at vide noget om brugerens vægt og størrelse samt behov og ønske om trykaflastning.  

Vores kørestolspuder kan med fordel kombineres i kørestolene med vores stabiliserende faste rygge som Matrx E2 eller Matrx Elite TR eller Bodypoint seler og bælter. Således kan vi hjælpe brugeren til at opnå den mest stabile og behagelige siddestilling.

Invacare kørestolspuder for optimal trykaflastning - Matrx - VIcair - Flo-tech - siddestilling - forbyg tryksårHvis din borger sidder meget af sin tid i kørestolen og uden mulighed for at forflytte sig selv, vil der oftest være behov for en trykdistribuerende pude med høj evne for at kunne synke ned i puden, og for at skabe en stabil siddeflade. Her kan vi anbefale flere forskellige puder enten med max trykaflastende luft eller skum med silikone: Vicair O2 puderne eller Matrx Libra. Begge typer puder kan anvendes direkte fra kassen og kræver ingen vedligeholdelse. Og de kan også tilpasses og justeres, hvis din bruger har brug for ekstra siddekorrigering. Vicair O2 puderne kan endda vaskes i en vaskemaskine ved 60 grader for optimal hygiejne. Selvfølgelig skal man som bruger, hjælper eller pårørende altid være opmærksom på, om der er ændringer i brugerens hud, temperatur, fugtighed eller udholdenhed, når man skifter til en ny siddepude.

Såfremt din bruger har brug for middel trykaflastning, men stadig stabilitet og anatomisk udformede siddeflade, kan vi også anbefale det store udvalg af skumpuder af viscoelastisk skum fx Flo-tech Contour Visco

Invacare har også flere typer gode og lette standard kørestolspuder med stor komfort i både luft og skum. Det kan være puder som Flo-tech Lite, Propad Premier eller VicairO2 puderne valgt i den lave højde. Endelig har Invacare også flere typer trykaflastende kørestolspuder til store bariatriske kørestolsbrugere, optimeret for stabilitet, komfort og hudbeskyttelse. Vælg mellem luft eller skum af forskellige typer. 

Alle vores siddepuder leveres med åndbart og strækbart behageligt betræk, og sikrer et godt mikroklima. Betrækkene er forsynet med lynlås på mere end 1 side og forsynet med skridsikring, så puden forbliver i kørestolen. Betrækkene er selvfølgelig også vaskbare.

Se her vores oversigt over Vicair O2 puder samt over vores mange skumpuder.

Der findes et utal af forskellige produkter til forebyggelse og behandling af tryksår. Invacare Stairway Sit er en oversigt der hjælper dig, når det handler om at vælge den Invacare pude, der giver den pågældende bruger en optimal siddestilling og trykaflastning.

Vicair Allrounder pude - siddepude udenfor kørestolen - undgå trykskader - forebyg tryksår - Invacare