Change your language:
Invacare Matrx Flo-tech Lite skumpude, siddepude til kørestol - let trykaflastning, god siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre - Kvinde i Rea Spirea kørestol

Matrx Flo-tech Lite er en konturformet skumpude, der er fremstillet af formstøbt PUR koldskum med en høj vægtfylde. Flo-tech Lite er en rigtig god siddepude til anvendelse i både manuelle kørestole og el-kørestole – ved behov for en stabil og behagelig siddestilling. På grund af 6 cm højde af skummet er Flo-tech Lite vurderet til at yde tryksårsforebyggelse i lavrisikogruppen for at udvikle tryksår/decubitus. Netop på grund af 6 cm skumhøjde er Flo-tech Lite yderst velegnet, hvis man ønsker en lav sædeforhøjelse på kørestolen af hensyn til fx at brugeren går stolen frem eller ved forflytning. 

Den anatomisk formede siddeflade giver en god stabilitet og postural støtte. Selve udformningen af siddefladen er med til at reducere friktions- og shearkræfterne mod brugerens hud. 

Invacare Matrx Flo-tech Lite skumpude, siddepude til kørestol - let trykaflastning, god siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre
Invacare Matrx Flo-tech Lite skumpude, siddepude til kørestol - let trykaflastning, god siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre
Invacare Matrx Flo-tech Lite skumpude, siddepude til kørestol - let trykaflastning, god siddestilling - hjælpemidler til hadicappede og ældre

Flo-tech Lite kan leveres til en max brugervægt op til 127 kg. Som supplement kan leveres Flo-tech Lite visco, der er samme type pude dog fremstillet i viscoelastisk skum. Flo-tech Lite visco kan leveres i forskellige skumhårdheder for at tilgodese komforten og brugergrupper i forskellige vægtklasser helt op til 100 kg brugervægt. 

Åndbart inkontinensbetræk

Flo-tech Lite leveres med åndbart, strækbart samt væskeafvisende inkontinensbetræk. Betrækket kan let vaskes i vaskemaskinen ved op til 80 grader og er fremstillet i en flot neutral farve. I tilfælde af vask og af æstetiske årsager kan det være en fordel at kunne købe ekstra betræk, så Flo-tech Lite altid er beskyttet af et strækbart betræk. Betrækket har skridsikker bund og er forsynet med et bærehåndtag, hvis sædepuden skal transporteres eller flyttes. 

Skummet i Flo-tech Lite er behandlet med antimikrobiel Ultra-Fresh, der beskytter mod bakterier, støvmider og dertil hørende lugtgener.

 • Større holdbarhed
 • Mindre lugtgener
 • Større genbrugsværdi

Den gode standardpude

Flo-tech Lite kan anbefales som en rigtig god standardpude i forskellige kørestole som fx Rea Spirea4NG, Rea Focus, XLT eller i komfortkørestole som fx Rea Dahlia og Rea Azalea. Invacare har et meget stort udvalg af forskellige siddepuder til manuelle kørestole eller el-kørestole som Invacare Aviva og med forskellige egenskaber indenfor forebyggelse af positionering og tryksår/decubitus. I øvrigt har vi et stort udvalg af Bodypoint bælter og seler samt positionerende Matrx rygsystemer. 


Se mere om nedenstående puder under afsnittet Puder:

 • Matrx Flo-tech Contour Visco 
 • Matrx Flo-tech Contour 
 • Propad Premier
 • Matrx Libra
 • Invacare Vicair luftpuder 
Inkontinensbetræk
Inkontinensbetræk

Leveres som standard med blødt inkontinensbetræk, der er 2 vejs strækbart, beskytter mod væskeindtrægning og åndbart. Bunden er skridsikker og udstyret med et håndtag til at bære puden i.

Tilbydes i 4 størrelser
Tilbydes i 4 størrelser

Invacare Matrx Flo-tech Lite tilbydes i 4 størrelse fra 45 x 45 cm til 48 x 50 cm

Udformning
Udformning

Invacare Matrx Flo-tech Lite er en lav, let formstøbt pude velegnet til brugere med lav risiko for at udvikle tryksår og med behov for komfort.