Vil du med ud at køre? Hjælpemotoren gør hverdagen lettere og sjovere

Nyhed

Vil du med ud at køre? Hjælpemotoren gør hverdagen lettere og sjovere

Invacare har et komplet program i hjælpemotorer fra vores store Alber fabrik i Tyskland.
Alber hjælpemotorerne gør en forskel og er med til at gøre hverdagen lettere og sjovere.
Invacare Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder alle hjælpemotorerne Alber e-motion DuoDrive, Alber e-motion, Alber Smoov, Alber Viamobil V25, Alber E-fix, Alber e-pilot, Alber Twion M24 og Alber Scalamobil trappemaskine

Vil du med ud at køre?

Nu er det forår, og alle får lyst til at komme ud. Men for nogle kørestolsbrugere kan det være en udfordring at komme selvstændigt omkring eller på tur med familien i en manuel kørestol, måske på en tur i parken eller bare ned i den nærmeste butik for daglige indkøb. Og for familie og hjælpere kan det være for hårdt at skubbe kørestolen ret langt. 
Invacare kan hjælpe med flere gode forslag til forskellige løsninger, som giver muligheder for at køre ud selvstændigt eller få værdig hjælp til at komme med ved de daglige ture udendørs. 
Vi ser dagligt eksempler på, at kommunerne bevilger disse hjælpemotorer som et nødvendigt hjælpemiddel efter Servicelovens § 112, idet hjælpemotoren i væsentlig grad letter den daglige tilværelse.

Vi har samlet to dagligdags eksempler på situationer, hvor der er blevet bevilget en hjælpemotor. 

Patrick får hjælp af Alber Smoov

Invacare Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder alle hjælpemotorerne Alber e-motion DuoDrive, Alber e-motion, Alber Smoov, Alber Viamobil V25, Alber E-fix, Alber e-pilot, Alber Twion M24 og Alber Scalamobil trappemaskinePatrick er en ung mand i begyndelsen af 20’erne med venstresidig hemiparese efter en ulykke.  
Efter genoptræning sidder Patrick i en Küschall aktivkørestol med en-håndsdrift. 
Patrick er nu startet på en uddannelse få kilometer fra hans rækkehus, hvor han bor alene, men han er udfordret i sin dagligdag i forbindelse med at komme frem og tilbage til uddannelsesinstitution m.m.
Patrick har derfor fået bevilget en Alber Smoov hjælpemotor, som let kan monteres bag på hans Küschall kørestol, og som han kan manøvrere med sin højre hånd. Patrick kan let selv tage Smoov af, når han kommer indendørs, eller når han er på besøg hos sine forældre.
Smoov hjælpemotoren er en meget stor hjælp for Patrick til daglig, når han skal på studie eller købe ind på vejen hjem. Smoov hjælpemotoren har gjort Patricks hverdag væsentlig lettere og mindre udfordrende.

Klik her for at læse mere om Alber Smoov.

Kaj og hans hustru får glæde af Alber Viamobil

Invacare Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder alle hjælpemotorerne Alber e-motion DuoDrive, Alber e-motion, Alber Smoov, Alber Viamobil V25, Alber E-fix, Alber e-pilot, Alber Twion M24 og Alber Scalamobil trappemaskineKaj er en mand først i 70’erne, der efter en blodprop er delvis lammet i den ene side og har begrænset gå-funktion. 
Kaj har tidligere haft et aktivt liv, dels i foreninger og sammen med ægtefællen, Bente, på rejser og på tennisbanen, og med at passe hus og have. 
Efter blodproppen kan Kaj desværre ikke længere have så aktivt et liv, og han har brug for hjælp til flere funktioner i det daglige. Kaj er ikke i stand til selv at komme rundt i sin kørestol udenfor parcelhuset og den store tilhørende terrasse.
Kajs ægtefælle, Bente, er jævnaldrende og hun er en lille, frisk og slank kvinde. Bente er derfor udfordret fysisk på at skulle skubbe Kaj i hans kørestol, som er tung for hende.
Kaj fik derfor bevilget en Alber Viamobil hjælperbetjent hjælpemotor til sin kørestol, så det nu er muligt for Bente at manøvrere Kajs kørestol. 
Viamobil har gjort Bentes og Kajs hverdag væsentlig lettere. Nu er det igen muligt at komme rundt til indkøb, vennerne, i teatret og så videre.
Et stykke tid efter, at Kaj fik Viamobil bevilget, skrev han et brev til os i Invacare og fortalte glad, hvor stor en hjælp hjælpemotoren har været for ham og Bente til daglig. Og at de nu allerede havde været i Afrika og i Spanien, og at de i skrivende stund var på vej til Grand Canaria. Dejlig tilbagemelding!

Klik her, hvis du vil læse mere om Alber Viamobil.

Aflastning for både kørestolsbruger og ledsager

Invacare Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder alle hjælpemotorerne Alber e-motion DuoDrive, Alber e-motion, Alber Smoov, Alber Viamobil V25, Alber E-fix, Alber e-pilot, Alber Twion M24 og Alber Scalamobil trappemaskineElektriske hjælpemotorer kan være en hjælp i mange situationer, eksempelvis

  • Ved følger af en nedsat funktionsevne eller varig lidelse.
  • I den daglige tilværelse i hjemmet eller ved udendørs aktiviteter.
  • Muligheden for at fastholde eller udøve et erhverv, hvor førligheden er en forudsætning for at kunne være og/eller komme på arbejde.

Invacare tilbyder flere muligheder for enten brugerbetjente eller hjælperbetjente hjælpemotorer, som tilgodeser vidt forskellige behov. 
Hjælpemotorerne kan enkelt monteres på manuelle kørestole af forskellige typer; aktive, mellemaktive og komfortkørestole. 
Det kan være kørestole som fx Küschall, Rea Spirea4NG eller Rea Azalea – eller andre kørestolsmodeller på markedet. Spørg din lokale konsulent.

Brugerbetjente hjælpemotorer:

  • Alber E-motion DuoDrive
  • Alber Smoov
  • Alber E-pilot
  • Alber Twion
  • Alber E-motion M25

Hjælperbetjent hjælpemotor:

  • Alber Viamobil V25

Hjælpemotor, der kan anvendes som både brugerbetjent og hjælperbetjent:

  • Alber E-fix

Vil du vide mere om Invacare hjælpemotorer?

Invacare Alber hjælpemotorer til ældre og handikappede er såvel, som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder – Det gælder alle hjælpemotorerne Alber e-motion DuoDrive, Alber e-motion, Alber Smoov, Alber Viamobil V25, Alber E-fix, Alber e-pilot, Alber Twion M24 og Alber Scalamobil trappemaskineDu kan læse mere Invacare hjælpemotorer her. Du er også meget velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, eller du kan kontakte Invacare kundeservice og få svar på dine spørgsmål.