Alber E-Pilot - Nu med endnu flere muligheder

Nyhed

Alber E-Pilot - Nu med endnu flere muligheder

Epilot lifestyle sommervejr

Vore smarte Alber E-pilot hjælpemotor gør på få sekunder og uden brug af værktøj, den manuelle kørestole til et smart og praktisk el-køretøj. E-pilot er en hjælpemotor, der i væsentlig grad kan afhjælpe varige følger af en nedsat funktionsevne, lette den daglige tilværelse i hjemmet eller hjælpe til at udøve et erhverv.
E-pilot understøtter en aktiv livsstil, men giver samtidig bedre ergonomi: Muskler og led belastes mindre, mens kroppen forbliver i bevægelse. E-pilot hjælper til at kørestolsbrugeren kan forblive aktiv og mere selvhjulpen i en længere periode.

En unik og støjfri køreoplevelse.E-pilot

E-pilot hjælpemotoren skal ikke bare ses - Den skal prøves. E-pilot er både let at montere og håndtere. Book dem demo her.

Med E-Pilot monteret på kørestoler kommer brugeren hurtig og let fra A til B med op til 20 km/t. Hjælpemotoren er i smart, stilrent og moderne design, og de unikke motorer er designet så de er kraftfulde, men samtidig helt lydløse. Det at man ikke har støj fra motoren at skulle forholde sig til. Det giver en helt enestående, unik og støjfri køreoplevelse. Med kvikke E-pilot bliver det at komme på tur med familie, venner eller på egen hånd, en helt anden oplevelse.

Læs mere om Alber E-pilot her.

Forbedret trækkraft og køreegenskaber.

Alber E-pilot fås som noget nyt med et mere grovmønstet dæk, der giver den endnu bedre trækkraft og køregenskaber, uanset om det er indendørs, i indkøbscenteret, i parken eller hvor du kommer i dine daglige gøremål.

Husk også at E-pilot kan kan manøvreres med både højre eller venstre hånd, det vælges af den enkelte bruger, samt en masse spændende tilbehør fra vores store tilbehørsprogram. Vil du vide mere om konfigurationer og tilbehør, så kontakt din lokale Invacare-konsulent.

E-Pilot er klar til ferien og flyet.

Alber E-Pilot leveres med at standard Li-Ion batter på 496 Wh, der giver en kørestrækning på op til 50 km. Det stærke batterier er garanti for lang levetid. Skal brugeren ud og rejse og ønsker et batteri, der er muligt at tage med på en flyrejse. Så tilbyder vi et 281 Wh batteri, der er certificeret og overholder iht. flyselskaberne (IATA) krav, hvor batterier, der skal transporteres med fly. Kontakt vores kundeservice for bestilling.