Bliv aflastet - Soft Tilt hjælper når du har travlt

Nyhed

Bliv aflastet - Soft Tilt hjælper når du har travlt

Traditionelt udskrives mange patienter fra sygehusene i julemåneden og det skaber travlhed i hjemmeplejen og på landets mange plejehjem og institutioner. Derfor ser mange kommuner sig omkring efter velfærdsteknologi, der kan hjælpe til i sundhedssektoren. Denne fokus oplevede vi også vores unikke Soft Tilt system.
Soft Tilt demo på standen på Health & Rehab

Traditionelt udskrives mange patienter fra sygehusene i julemåneden og det skaber travlhed i hjemmeplejen og på landets mange plejehjem og institutioner. Derfor ser mange kommuner sig omkring efter velfærdsteknologi, der kan hjælpe til i sundhedssektoren. 

Denne fokus oplevede vi også på årets Health og Rehab messe. Mange besøgende stod i kø for at få mere viden om Soft Tilt og produktets evne til automatisk at sikre repositionering og trykaflastning i den liggende stilling. 

På messen kombinerede vi de 3 produkter Soft Tilt, Essential Touch madras og NordBed Optimo plejeseng. Soft Tilt passer også til SB755 plejesengen, som er en af de mest solgte plejesenge på det danske marked. 

Soft Tilt udmærker sig ved: 

  • Følger EPUAP’s anbefalinger om højkvalitets skum og repositionering, som kan anvendes til borgere fra lav til og med høj risiko for at udvikle tryksår
  • Mulighed for automatisk repositionering, der kan aktiveres, når du ønsker det og kan derfor anvendes om natten hvor plejepersonalet ikke behøver at udføre vende-regimer     
  • Flere programmer, der kan indstilles til den eneklte brugers behov og derefter let aktiveres med tryk på en knap
  • Indstillet i ”kramme-funktion” giver Soft Tilt tryghed til urolige borgere, så tiden, der skal anvendes til at berolige og understøtte, minimeres. En madras med opskæring i skummet, sikrer korrekt indhylning og understøtter denne effekt 
  • Borgere får en bedre nattesøvn, når de ikke skal positioneres/vendes om natten manuelt, og de bliver derfor mere selvhjulpne og aktive
  • Ved manuel indstilling kan Soft Tilt hjælpe ved forflytninger, pleje i seng og pålægning af sejl 

Masser af gode oplevelser med Soft Tilt 

Der udarbejdes kontinuerligt rapporter vedrørende Soft Tilt, og alle har vist særdeles gode resultater vedr. både bedre nattesøvn og trykaflastning. Vi har samlet en række cases i denne flyer, hvor du kan læse mere om hvordan Soft Tilt har løst forskellige opgaver til fælles glæde for både plejepersonale og borgere.  

Vil du vide mere om Soft Tilt eller de andre udstillede produkter, så kontakt din lokale Invacare konsulent for råd og vejledning.