Fik du set den nye hybridmadras på Health & Rehab?

Nyhed

Fik du set den nye hybridmadras på Health & Rehab?

På dette års Health and Rehab messe var der i vores senge- og madras område et produkt der tiltrak sig stor positiv opmærksomhed. Vores ny-lancerede hybridmadras InvaSoft fik også stor opmærksomhed. InvaSoft Hybrid er et rigtig godt alternativ til dynamiske madrasser eller andre trykaflastende madrasser og den kan med sin evne til at gå helt op til brugere der er høj risiko for at udvikle trykskader, dække et stort område. 
Invacare InvaSoft trykaflastende hybridmadras - vist på messe

På dette års Health and Rehab messe var der i vores senge- og madras område et produkt der tiltrak sig stor positiv opmærksomhed. Vores ny-lancerede hybridmadras InvaSoft kan vi nu tjekke ind som et af de mest populære produkter indenfor disse produktområder.

InvaSoft Hybrid er et rigtig godt alternativ til dynamiske madrasser eller andre trykaflastende madrasser og den kan med sin evne til at gå helt op til brugere der er høj risiko for at udvikle trykskader, dække et stort område. 

InvaSoft Hybrid er en unik kombinationsmadras

  • Reaktiv hybridmadras der fordeler trykket automatisk uden brug af pumpe
  • Non-powered Airflow Teknologi der sikrer en ventilering omkring borgeren og forbedrer hudens mikroklima
  • Repositionering og understøttelse ved hjælp af 8 re-aktive luftceller
  • Special 5 gr. taperet hælzone i anti-shear materiale, der sørger for aflastning og beskytter de sårbare hæle 
  • Særligt spongiøst materiale der sikrer ventilation til borgeren 
  • Åndbart og strækbart betræk der lever op til de strengeste krav fra EPUAP
  • Kastelleret HR-skum ved hovedet der sikrer mod trykskader på baghovedet og ører
  • Betræk med to håndtag og lynlås på 3 sider, der giver en let håndtering ved vask og transport

Du kan se meget mere om InvaSoft Hybrid’s unikke egenskaber og opbygning i denne korte video.

Uvildige test-resultater viser at InvaSoft er bedre Grafik vedr. Invacare Invasoft hybridmadras - mikroklim

InvaSoft Hybrid har gennemgået en større uafhængig test foretaget af Berlin Cert, et ekspertuafhængigt institut med særlig erfaring indenfor madrasser. Testene er udført og sammenlignet med 3 andre ledende madrastyper på markedet og viser at InvaSoft Hybrid er klart bedst i forhold til kontrol af hudens mikroklima, hvor temperatur og fugtighed er klart lavere end de konkurrende madrasser. Når hudens mikroklima har optimale betingelser, betyder det at borgeren vil have bedre betingelser for at forebygge shear- og trykskader. 

Kunderne er glade for InvaSoft 

Flere kunder har allerede anskaffet sig de nye InvaSoft Hybridmadrasser og tilbagemeldinger er yderst positive, hvor især god åndbarhed og en rigid komfortfornemmelse er nogle af de tilbagemeldinger vi får efter afprøvningerne. 

Bestil en demo af InvaSoft Hybrid 

Vores dygtige konsulenter står klar til at demonstrere denne nye innovative hybridmadras, så du ved i hvilke situationer den kan dække behovet for professionel tryksårsforebyggelse. Møderne gennemføres bedst fysisk af hensyn til at skulle føle og mærke madrassens egenskaber, men det kan selvfølgelig også gennemføres virtuelt via Teams. 
Hvis du kunne tænke dig at afprøve InvaSoft Hybrid eller at få nogle af de gode funktioner præsenteret, så tøv ikke med at tage fat i din lokale Invacare konsulent.

Du kan læse mere om Invacares InvaSoft Hybrid madras her eller se madrassen i Hjælpemiddelbasen her.

banner med 3 billeder af Invacare InvaSoft hybridmadras