NYHED! InvaSoft Hybrid - en reaktiv hybridmadras

Nyhed

NYHED! InvaSoft Hybrid - en reaktiv hybridmadras

Vi er glade for nu at kunne præsentere en ny madras, der komplementerer vores i forvejen store udvalg af skummadrasser, hybridmadrasser og dynamiske madrasser. Vores nye madras hedder InvaSoft Hybrid og er en reaktiv hybridmadras, der fungerer helt uden brug af pumpe.
Invacare InvaSoft hybrid - ny madras

Hos Invacare er vi glade for nu at kunne præsentere en ny madras, der komplementerer vores i forvejen store udvalg af skummadrasser, hybridmadrasser og dynamiske madrasser. Vores nye madras hedder InvaSoft Hybrid og er en reaktiv hybridmadras, der fungerer helt uden brug af pumpe. 8 luftceller fordeler trykket i madrassen og sørger for en optimal trykaflastning for borgeren. 
InvaSoft er en hybridmadras, der tilbyder trykaflastning ved hjælp af en kombination af HR-skum og reaktive luftceller. InvaSoft Hybrid er også forsynet med et Non-powered Airflow Techonology system, der sammen med det særlige spongiøse lag mellem skum og luftceller, sikrer et optimalt mikroklima for huden og derved i høj grad påvirker madrassens trykaflastende egenskaber og er med til at beskytte borgeren mod at udvikle tryksår.

Her er et overblik over nogle af de væsentlige egenskaber for InvaSoft Hybrid:  InvaSoft

  • Reaktiv hybridmadras, der fordeler trykket automatisk uden brug af pumpe
  • Non-powered Airflow Teknologi, der sikrer ventilering omkring borgeren og forbedrer hudens mikroklima
  • Repositionering og understøttelse ved hjælp af 8 reaktive luftceller
  • Special 5 gr. taperet hælzone i anti-shear materiale, der sørger for trykaflastning af sårbare hæle
  • Innovativt, spongiøst cellemateriale, der sikrer ventilation til borgeren
  • Åndbart og strækbart betræk, der lever op til de strengeste krav fra EPUAP
  • Kastelleret HR-skum ved hovedet, der sikrer mod trykskader på baghovedet og ører  
  • Betræk med to håndtag og lynlås på 3 sider, der giver en let håndtering ved vask og transport.   

Læs mere om InvaSoft Hybrid her.

Uafhængige test viser gode resultater for InvaSoft Hybrid

Invasoftopbygning mikroklimaEPUAP anbefaler, at man vælger en madras, der influerer på shear og hudens mikroklima  - EPUAP Guidelines 2019, kap. 7.1)

InvaSoft Hybrid har gennemgået en uafhængig test foretaget af Berlin Cert, et ekspertuafhængigt institut med særlig erfaring indenfor madrasser. Testen er udført og sammenlignet med 3 andre kombinationsmadrasser, der anvendes på det europæiske marked. Testen viser, at InvaSoft Hybrid er klart bedst i forhold til kontrol af hudens mikroklima, hvor temperatur og fugtighed er klart lavere, sammenlignet med de konkurrerende madrasser. Når hudens mikroklima har optimale betingelser, betyder det, at borgeren vil have bedre betingelser for at forebygge shear- og trykskader.

Invasoft test resultat mikroklima

Oplev InvaSoft Hybrid

Vores dygtige konsulenter har gennemgået en uddannelse i vores nye hybridmadrasser, hvilket giver dig en god mulighed for at få demonstreret denne nye innovative madras. I forbindelse med en demonstration af InvaSoft vil du få indblik i, i hvilke situationer denne kan dække behovet for tryksårsforebyggelse.

Vi anbefaler, at møderne gennemføres fysisk således, at du og dine kollegaer kan se, føle og mærke madrassens egenskaber, men det er selvfølgelig også muligt at booke et virtuelt møde. Kontakt din konsulent for mere information.