Skal du rejse med din letvægtskørestol?

Nyhed
20. juni 2019

Skal du rejse med din letvægtskørestol?

Sommeren er kommet og måske har du planer om en rejse med bil eller fly? Man skal pakke meget - selvom man rejser let. Og som kørestolsbruger, ældre eller handicappet er der ofte behov for ekstra planlægning. Og kørestolen er tit en del af hele planlægningen – og her har vi nogle gode råd, der gør det lidt lettere.

Skal du rejse med din letvægtskørestol?

Sommeren er kommet og måske har du planer om en rejse med bil eller fly? Man skal pakke meget - selvom man rejser let. Og som kørestolsbruger, ældre eller handicappet er der ofte behov for ekstra planlægning. Kørestolen er tit en del af hele planlægningen – og her har vi nogle gode råd, der gør det lidt lettere.

Vælg en sammenklappelig kørestol

Invacare har en sammenklappelig letvægtskørestol Rea Spirea4NG, der kan klappes sammen uden brug af værktøj og tages med i bagagerummet. Når du er ankommet, skal kørestolen blot klappes ud, og drivhjul og benstøtter monteres uden problemer. Og du er klar til nye oplevelser og at nyde det dejlige vejr. Med Spirea4NG kan du få en komfortabel siddestilling, og kørestolen er samtidig let at køre for både dig selv eller for din medrejsende. Spirea4NG kan indstilles til dine individuelle mål og vi kan også hjælpe dig med en god og let kørestolspude, der ikke bliver for varm i sommeren – Se fx vores vaskbare Vicair pudesortiment!

Brug nettet - find mere inspiration

Find også en masse gode råd om valg af hotel, handicapvenlige seværdigheder/rejsedestinationer eller lignende, når du som kørestolsbruger ønsker at opleve verden eller blot vil køre rundt i dejlige Danmark - Besøg vores Passionatepeople Blog
Læs fx artikelen I kørestol rundt i Europa: Hvad kan lade sig gøre, når du vil rejse

"Eftersom jeg er af den opfattelse, at tilgængelighed handler om langt mere end ramper og elevatorer, er det min plan at besøge 40 europæiske byer og undersøge de bedste løsninger, når det handler om adgangsforhold for personer i kørestol.” - Vera Almeidaa

Skal kørestolen med ud og flyve?

Hvis du har brug for en endnu lettere sammenklappelig kørestol til flyrejsen, kan vi også hjælpe med det! Se eventuelt vores Küschall Champion, der er helt foldbar og godkendt af flere flyselskaber til at medbringe som håndbagage.