Mød os på Fagligt Træf 2019

Nyhed
10. september 2019

Mød os på Fagligt Træf 2019

Vi deltager igen på Fagligt Træf d. 24. og 25. september i Nyborg. På standen vil du møde vores dygtige konsulenter og se mere om vores produkter, der sikrer et bedre arbejdsmiljø og giver mere tid til omsorg og pleje.

Invacare deltager som udstiller på Fagligt Træf d. 24. og 25. september. På standen vil du møde vores dygtige konsulenter og se mere om vores produkter, der sikrer et bedre arbejdsmiljø og giver mere tid til omsorg og pleje.

Soft Tilt - optimal forflytning og repositionering i sengen

På vores stand vil du blandt andet finde Soft Tilt, der er et system der anvendes til forflytning, repositionering, forebyggelse af tryksår og til urolige borgere. Soft Tilt gør de tunge sejlpålægninger i sengen hurtigere og mindre arbejdskrævende. Soft Tilt vender roligt brugeren fra side til side og resulterer i mere ro omkring forflytningerne, hvor brugeren føler sig mere tryg og der frigives mere tid til andre arbejdsopgaver for personalet. Kom og få en snak om, hvordan Soft Tilt giver mulighed for 2 til 1 forflytninger, reducerer sygefraværet og i mange tilfælde også kan erstatte brug af en dynamisk luftmadras.Mød nyheden ISA Plus

På standen vil du også finde vores helt nye stålift ISA Plus, hvor du på egen krop kan prøve de specialdesignede greb, der giver flere brugere mulighed for på en sikker måde at samarbejde under forflytningerne. Kom også og prøv, hvor simpelt det er at indstille ståliften til den helt rigtige personhøjde, så man får en let forflytning med god komfort og sikkerhed for både personale og bruger.