ISA Plus

Invacare ISA stålift er blandt de mest populære hjælpemidler til ældre og handicappede og anvendes i situationer, hvor der er behov for assistance i forbindelse med forflytninger. Invacare ISA anvendes, hvor brugeren har ståfunktion, men samtidigt behov for hjælp til at rejse eller sætte sig. Invacare ISA er et godt hjælpemiddel, der med sine innovative funktioner og ergonomiske udformning giver et godt arbejdsmiljø for plejepersonalet og sætter brugerens komfort i fokus.

Løftearm med let justering og ergonomiske greb

Løftearmen justeres enkelt til en sikker og korrekt indstilling ved hjælp af en indbygget quick-release funktion. De ergonomiske greb på løftearmen understøtter et naturligt greb med et minimum af belastning for hænder og skulderled på brugeren, ligesom griberefleksen motiveres ved den særlige Soft-Touch overflade. Løftearmen udmærker sig ved:

  • Skala guider til rigtig indstilling 
  • Soft-Touch materiale på greb 
  • Ergonomisk greb aktiverer brugeren
  • 9 forskellige indstillinger tilgodeser forskellige brugerhøjder 
  • Quick-release med etgrebs-funktion for en hurtig indstilling 

Komfortabel og sikker støtte til underbenene

Invacare ISA er udstyret med en polstret knæstøtte, der med sin automatiske vinkel- og dybdeindstilling tilpasser sig til brugerens position. I en tidlig fase møder knæstøtten brugerens underben og følger og støtter disse igennem hele forflytningen. Denne automatiske vinkelindstilling mindsker presset på brugerens underben og giver en god sikkerhedsfølelse for brugeren. Den aftagelig fodplade findes i 3 forskellige højder og imødekommer derved behov for indstillinger til forskellige brugeres højde. Fodpladens yderside har en støttende kant, der hjælper til positionering af brugerens fødder, og skulle man ønske det, kan kanten fjernes. Bruger og plejer vil især opleve komfort ved:

  • Knæstøtte med automatisk vinkelindstilling
  • Etgrebs højdejustering af knæstøtte
  • Fodplade i 3 forskellige højder og med aftagelig kant 

Buet understel giver let passage

Understellet på ISA har samme design som Birdie personløfter, hvor den buede form giver lettere passage gennem døråbninger. Understellet kommer let udenom selv større komfortstole. Ved hjælp af fodpladens særlige udskæring, kommer ISA helt ind til toiletkummen og giver et godt afsæt til en tryg forflytning og god forflytningsteknik på badeværelset. 


Du finder mere information om Invacare’s andre produkter indenfor forflytning i kategorien ”Personløftere og sejl”, hvor du finder loftlifte, personløftere, stålifte og andre velfærdsteknologiske hjælpemidler. Se også vores andre produkter som Rea kørestole og plejesenge i vore andre kategorier.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (2)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)