Få overblik over Invacares skumpuder

Nyhed
28. maj 2019

Få overblik over Invacares skumpuder

Invacare tilbyder mange forskellige skumpuder, der dækker alle former for behov for komfort og støtte. For at sikre vores kunder et godt overblik over puderne, de mange størrelser, HMI-numre mv, har vi udarbejdet en smart oversigt. Læs mere og hent denne her.

Vi tilbyder mange forskellige skumpuder, der dækker alle former for behov for komfort og støtte. Lige fra en god standard skumpude, en opskåret koldskumspude – eller en lang række puder i forskellige andre skumtyper og med forskellige egenskaber. Særligt de sidstnævnte puder har vi kunder, der ønsker et klart overblik over de mange størrelser, HMI-numre og anvendelse, så de hurtigt ved hvilken pude, de skal vælge til netop deres bruger.
Hent her en god oversigt over Invacares Matrx skumpuder. Oversigten ligger i øvrigt altid frit tilgængelig under hver enkelt pude her på hjemmesiden. 

Du finder følgende Matrx puder i oversigten:

  • Matrx Libra: Formstøbt, konturformet skumpude i HR skum med indlæg af silikone. Sikrer maximal trykaflastning i højrisikogruppen for tryksår samt en komfortabel og stabil siddestilling. Matrx Libra kan let tilpasses med ekstra silikone og forskellige kiler efter behov for korrektion. Matrx Libra tilbydes også i en Heavy Duty udgave. 
  • Matrx Flo-tech Contour Visco: Formstøbt, konturformet skumpude med en kombination af viscoelastisk skum og HR PUR skum. Det viscoelastiske skum former sig efter brugeren og tilbyder derfor en dejlig stor overflade med god trykaflastning i mellemrisikogruppen. Matrx Flo-tech Contour Visco tilbydes i flere hårdheder for at dække flere vægtklasser. 
  • Matrx Flo-tech Contour: Formstøbt, konturformet skumpude til de store brugere/bariatriske brugere med god støtte og en stor overflade. Matrx Flo-tech Contour giver ligeledes en god trykaflastning i mellemrisikogruppen. 
  • Matrx Flo-tech Lite Visco: Lav formstøbt, konturformet skumpude med en kombination af viscoelastisk skum og HR PUR skum, til når siddehøjden betyder noget. Og når man stadig vil have komfort og let trykaflastning i lavrisikogruppen. Matrx Flo-tech Lite Visco tilbydes i flere hårdheder for at dække flere vægtklasser. 
  • Matrx Flo-tech Lite: Lav formstøbt, konturformet skumpude i HR PUR skum, men i en skumtype til en højere vægtklasse. Stadig med en dejlig komfort og stabilitet. Matrx Flo-tech Lite er velegnet til brugere i lavrisikogruppen for tryksår.

Kan man positionere samtidig med trykaflastning?

Ja, det er oven i købet en meget vigtig del af trykaflastningen i siddende stilling, at man også er korrekt og stabilt positioneret. Læs artiklen, der tager udgangspunkt i vores Matrx Libra pude her.
 

Kender du til udfordringer med positionering?

De fleste terapeuter kender til udfordringer med positionering af en bruger med bagudkippet bækken og rygkyfose eller problematikken med positionering af en bruger med fremadkippet bækken og lændelordose. Læs artiklen her og få nogle gode råd vedr. netop disse problemstillinger.