10 ting du måske ikke vidste om Aquatec Ocean Ergo-serien

Nyhed
14. januar 2020

10 ting du måske ikke vidste om Aquatec Ocean Ergo-serien

Aquatec Ocean Ergo serien anvendes med stor succes hos mange borgere landet over. I denne artikel har vi har samlet en række information, som du måske ikke vidste i forvejen. Læs med og bliv lidt klogere på hvorfor vi mener, at badestolene hører til blandt de bedste på markedet.

10 ting der gør en forskel !

Aquatec Ocean Ergo serien anvendes med stor succes hos mange borgere landet over. I denne artikel har vi har samlet en række information, som du måske ikke vidste i forvejen.

Læs med nedenfor og bliv lidt klogere på hvorfor vi mener, at badestolene hører til blandt de bedste på markedet.

 

   
1 Det unikke sædekip på Ocean Vip Ergo er beregnet i et avanceret computerprogram for at kurven og balancepunktet giver mindst mulig belastning for plejepersonalet. Det har reduceret betjeningskraften der er 70% mindre end betjeningen med en traditionel gasfjeder.
2 Den ergonomiske siddeflade, der findes på alle Ergo-modeller, er udviklet i tæt samarbejde med produktspecialist Pia Hindersson, der med sine mere end 30 års erfaring, blandt andet med udvikling af Invacare Rea komfortkørestole, er en Invacare’s førende siddestillingsspecialister.
3 Aquatec Ergo-serien er fremstillet i rustfrit stål, hvilket tilsikrer at de altid fremstår pænt og giver gode genanvendelsesmuligheder. Den rustfrie overflade påføres en glat lak. Lakken er slagfast og sikrer, at det er svært for kalk og snavs at sætte sig fast, hvilket letter rengøringen af badestolene.
4 Trykaflastende egenskaber. Bad- og toiletstolene adskiller sig fra for eksempel kørestole ved, at der er et hul i sædet og derved forsvinder en del af den trykaflastende overflade og muligheden for at distribuere et tryk over dette område. Det stiller større krav til sædets udformning, da den større overflade skal skabes ud mod trochanter (hofteleddene). Derfor er Ocean Ergo serien skabt med store afrundende kanter af selve sædedelen, der sikrer så stor en flade og så stor trykaflastning som muligt. 
5 Badestolene er gennemtestede og kvalitetssikrede, herunder er bl.a.armlænenes funktion og styrke efterprøvet svarende til hele bad- og toiletstolenes levetid. 
6 Bækkenets udformning, med en forhøjning i bunden, minimerer risiko for at spilde indholdet når bækkenet bæres og mindsker også stænk og sprøjt under brug på toiletstolen.
7 Ocean Vip Ergo fylder ca.10% mindre i badeværelset end lignende modeller, herunder den tidligere Ocean Vip mode. Den store pladsbesparelse skyldes bl.a. at stolen er udformet med et unikt sædekip med glidende balancepunkt, som det der kendes fra komfortkørestole.

8 Ocean Vip Ergo har en god tilpasning til væghængte toiletter, her kan badestolen komme 8 cm tættere på toilettet end sin forgænger Ocean Vip.
9 Der er på alle produkter i Ocean Ergo-serien tilføjet en ekstra mulighed for at justere armlæn i højden så de kan justeres i 3 forskellige højder
10 Det ergonomiske sæde på Ocean Ergo-serien er udstyret med fordybninger foran, der letter brugerens evne til selv at korrigere siddestillingen og udføre forflytninger.