Fordele og muligheder med de nye Aquatec Ergo badestole

For kort tid siden lancerede vi vores nye serie af badestole fra Aquatec. De nye Aquatec Ergo stole er blevet godt modtaget, og det glæder os, at så mange kan se fordelene i de nye funktioner, som serien tilbyder. I disse 3 videoer gør vi det let for dig at få et overblik over forskelle og muligheder med de nye bade- og toiletstole fra Aquatec.

Aquatec Ocean Ergo badestole - hele sortimentet - ergonomiske sæde - glidende balancepunkt - tryghed for borger

For kort tid siden lancerede vi vores nye serie af badestole fra Aquatec. De nye Aquatec Ergo stole er blevet godt modtaget, og det glæder os, at så mange kan se fordelene i de nye funktioner, som serien tilbyder.
De nye Ergo toilet- og badestole tilbyder bl.a. en nyudviklet, ergonomisk siddeflade samt et unikt sædekip med glidende balancepunkt. Enestående muligheder, der støtter op om 24-timers trykaflastning og pleje.
 
De nye toilet- og badestole sikrer, at både brugere og personale er i fokus og kan nyde godt af de mange fordele som serien rummer.
I nedenstående videoer gør vi det let for dig at få et overblik over forskelle og features for nye bade- og toiletstole fra Aquatec. Vi gør det let for dig at vælge den badestol, der passer til netop din brugers behov. 

Aquatec Ocean Ergo

En praktisk toilet- og badestol der med sine mange gode egenskaber gør den til et perfekt valg, når der er behov for en god og alsidig stol til tryg og sikker pleje. Ocean Ergo rummer utallige muligheder og funktioner, der ellers sjældent ses i denne kategori: 
 • Justerbar stropryg
 • Ergonomisk sæde støtter op om den gode forflytningssituation
 • Praktisk huludformning skaber optimale muligheder for nedre hygiejne
 • Højdeindstillelige benstøtter
 • Vinkelindstillelige fodplader
 • Hælremme som standard
 • Udformningen passer til både gulvstående og vægmonterede toiletter
 

Aquatec Ocean Vip Ergo

En af verdens eneste toilet- og badestole med sædekip med glidende balancepunkt, der i kombination med den ergonomiske siddeflade giver helt unikke egenskaber, der tilgodeser både brugerens behov for trykaflastning og komfort samtidigt med, at stolen danner rammen for et godt arbejdsmiljø. Ocean Vip Ergo tilbyder blandt andet: 
 • Optimeret sædekip for let betjening uanset brugerens vægt
 • Øget tryghed hos brugeren, da det glidende balancepunkt sikrer et behageligt kip, der ikke giver følelsen af, at man presses/lænes tilbage i badestolen
 • Kompakt design; badestolen optager mindre plads i badeværelset, selv når sædekippet aktiveres
 • Det glidende balancepunkt sikrer en øget stabilitet uden forøgelse af understøttelsesfladen
 • Sædekip med stort arbejdsområde fra -5 gr. til 40 gr. dækker langt de fleste behov

Ocean Dual Vip Ergo

Denne toilet- og badestol har de samme gode egenskaber som Ocean Vip, men tilbyder i kombination med det unikke sædekip også en justerbar rygvinkel. Dette sikrer muligheden for, at plejepersonalet kan yde optimal omsorg, også for borgere, der har behov for en mere åben eller bestemt rygvinkel for at opnå tilstrækkelig komfort i bad- og toiletsituationer. Ocean Dual-Vip Ergo er en ener i sin klasse.

Lad os vise dig de mange fordele

Kontakt din lokale Invacare-konsulent for en aftale om en demonstration af de nye badestole fra Aquatec her

Seneste nyheder