Invacare Bora Plus er en kompakt og komfortabel el-kørestol med joystick, som hører til i kategorien ”Indendørs/Udendørs el-kørestole”. El-kørestolen er et hjælpemiddel til ældre og handicappede brugere, som ønsker friheden til mere end blot at komme rundt i hverdagen. 

Den kvikke Bora Plus har gode køreegenskaber og en god affjedring, og det smalle chassis gør det let og ubesværet at komme rundt på begrænset plads og gennem døråbninger fx i private hjem. Samtidig er den udstyret med kraftige motorer og er således ideel til både indendørs og udendørs kørsel. 

Mange tilpasningsmuligheder

Den elektriske kørestol Bora Plus er kompakt og komfortabel og har mange muligheder for individuel tilpasning. Bora Plus kan konfigureres fra at være en ganske simpel el-kørestol til en kompleks elektrisk kørestol med mange el-funktioner. Ikke kun elektronikken, men også sædeenheden er vigtig, når den rette konfiguration skal findes til den enkelte kørestolsbruger. Bora Plus kan fx monteres med et Modulite sædesystem, der er fleksibelt og tilbyder god siddekomfort med mange muligheder for individuel tilpasning af siddestilling, ergonomi og positionering.

Bredt tilbehørsprogram

Til Invacare el-kørestole tilbydes et stort program af tilbehør, herunder bl.a. 

  • Ledsagerstyring
  • Benstøtter
  • Rygsystemer, fx. Modulite og Invacare Matrx
  • Hovedstøtter og nakkestøtter
  • Side- og kropsstøtter
  • Siddepuder
  • Seler og bælter
  • Taskekroge
  • Borde

Bora Plus el-kørestolen er, såvel som Invacares øvrige hjælpemidler til handicappede, testet og godkendt i henhold til gældende standarder.   


Hvis du vil se mere information om vores brede sortiment af bl.a. trykaflastende siddepuder, rygge og positioneringsseler, så findes den i afsnittet puder, rygger, madrasser og positionering.   


Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske kørestole, herunder også mere robuste og større el-kørestole til brug udendørs, samt kørestole til bariatriske brugere. Du kan finde mere information om alle Invacare el-kørestole under hhv. indendørs el-kørestole og udendørs/indendørs el-kørestole.   


Er du interesseret i at høre mere om el-kørestole priser, er du velkommen til at kontakte din lokale Invacare konsulent, som kan hjælpe med et tilbud. 

Svinghjul
Svinghjul

Svinghjul kan vælges i to forskellige størrelser efter ønsker og kørselsbehov.

Elektrisk sædetilt
Elektrisk sædetilt

Elektrisk sædetilt på 30° sikrer, at man kan ændre siddestillinger, ændret på tyngdepåvirkningen af kroppen, blive aflastet og komme i hvilestilling.

Smal og kompakt
Smal og kompakt

Bora er en smal og kompakt el-kørestol, der er let at komme rundt med på lidt plads, gennem smalle passager og gennem døråbninger.