Change your language:

Invacare tilbyder et komplet sortiment af el-scootere. Vores sortiment af handicap scooters og el-scootere til ældre borgere rummer mange muligheder, herunder de små og kompakte mini el-scootere. 

Invacare Colibri er en elektrisk og manøvredygtig el-scooter til dig, som ønsker frihed og uafhængighed i hverdagen. Invacare Colibri fås både som en 3 hjulet el scooter og i en 4-hjulet udgave og i begge modeller er tilbehør en del af el-scooteren. 

Transportvenlig el-scooter med gode køreegenskaber

Invacare Colibri kan hurtigt, let og simpelt adskilles, uden brug af værktøj. El-scooteren kan adskilles i 5 mindre dele (understel, motor med hjul, batterier, sæde og kurv) så den let kan transporteres i en almindelig bil. En ergonomisk siddestilling er vigtig og Invacare Colibri tilbyder god siddekomfort, hvor det solide understel og de lavprofilerede dæk, sammen med det grebsvenlige styr, giver gode køreegenskaber. Invacare Colibri er som standard forsynet med:

  • Kurv
  • Drejbart sæde 
  • Reflekser
  • Batterier 
  • Oplader

Invacare tilbyder et bredt tilbehørssortiment til el-scootere, herunder rollatorholdere, større kurv, lys, dæk, sikkerhedssele og andre produkter indenfor sikkerhed. 

Batterier af god kvalitet

Colibri el-scooteren forsynes med strøm fra et batteri, og det er en vigtig del af køreoplevelsen. Derfor leveres scooterne med kvalitetsbatterier fra godkendte leverandører, hvor du kan forvente en lang levetid. Mange brugere af el-scootere nyder også godt af Invacare’s andre hjælpemidler til ældre – herunder Rea kørestole eller vores Dolomite rollator-program, som du kan læse om under afsnittet “Rollatorer”.

Let at adskille
Let at adskille

Det tager kun et øjeblik at adskille Colibri og samle den igen. Colibri adskilles i dele, der ikke vejer meget og som kan transporteres i en almindelig personbil.

Hjul i smart design
Hjul i smart design

Colibri leveres med hjul og fælge i smart sort design.

Forbedret komfort
Forbedret komfort

Det bløde polstrede sæde giver god komfort under kørslen. Ønskes yderligere komfort, er det muligt ekstra ekstra sædeaffjedring i sædestolpen.