Alber Viamobil V25

Invacare tilbyder forskellige hjælpemotorer til kørestole fra den anerkendte producent Alber. Ved at kombinere den manuelle kørestol med en hjælpemotor, skabes øget tilgængelighed for kørestolsbrugeren. Samtidig er der fokus på at skabe bedre ergonomi og arbejdsmiljø for hjælperen.

Alber Viamobil en af Danmarks mest anerkendte og anvendte hjælpemotorer. Viamobil er et optimalt hjælpemiddel til ældre og handicappede borgere, perfekt egnet til brug såvel i det private hjem samt på plejeinstitutioner. Viamobil er en hjælperbetjent hjælpemotor, der hjælper ledsageren med at køre kørestolen let og ubesværet. Samtidig kan hjælpemotoren også hjælpe med at bremse kørestolen ved kørsel ned ad bakke. Alber Viamobil betjenes via et let anvendeligt og overskueligt betjeningshåndtag, der kan monteres i både højre og venstre side, enten i forbindelse med kørestolens eksisterende skubbehåndtag eller på højdejusterbare håndtag monteret på hjælpemotoren.
Betjeningshåndtaget er udformet i et ergonomisk design og er forsynet med tænd/sluk knap, speeder funktion med sikkerhedskontakt, knap til indstilling af maksimal hastighed samt forsynet med et stort og overskueligt display, der giver informationer om batterikapacitet, hastighedsindstilling og kørselsretning.

Den stærke og komfortable hjælpemotor
 • Udendørs kørsel, bakker og forhindringer klares med lethed og uden besvær for hjælperen
 • God arbejdsstilling og et godt arbejdsmiljø for hjælperen
 • Kompakte dimensioner sikrer, at hjælpemotoren kan anvendes på de fleste kørestole, selv modeller med meget lav sædehøjde
 • Kraftig motor gør det nemt at klare gåture op ad bakke, selv på stigninger på op til 18%!
 • Kører hele 20 km på en opladning
 • Vedligeholdelsesfri Lithium-Ion batteripakke sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid
 • Ergonomisk og overskueligt betjeningshåndtag
 • Patenteret nødstop - Viamobil standser øjeblikkeligt ved et hårdt tryk på sikkerhedsknappen
 • Enkel håndtering sikrer, at motoren let kan transporteres i en almindelig personbil
 • Bred målgruppe - maks. brugervægt op til 160 kg. 
 • Unik batterioplader med magnetisk opladningsstik samt automatisk frakobling og lysindikator.

Viamobil skaber, ligesom Invacares andre hjælpemidler til handicappede, mulighed for flere oplevelser for kørestolsbrugeren. Hos Invacare mener vi, at alle skal have friheden til et aktivt liv. Lad dig inspirere blandt vores mange hjælpemidler, fx vores andre Alber motorer, herunder den kompakte og smarte Alber Twion eller den praktiske trappelift Scalamobil i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere information om vores manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (2)

Andet (1)