Alber e-motion M15

Invacare tilbyder et bredt sortiment af elektriske hjælpemotorer fra Alber til manuelle kørestole.

Alber e-motion M15 er en praktisk hjælpemotor, der gør det lettere for brugeren at forcere kantstene, ujævnheder og køre op og ned ad bakker, en genvej til øget tilgængelighed.
Alber e-motion er en brugerbetjent hjælpemotor. Hjælpemotoren aktiveres via drivringene. Ved kørsel op ad bakke eller over længere afstande er e-motion til stor hjælp for kørestolsbrugeren. Ligesom det at bremse kørestolen også bliver lettere - med ét let tag i drivringene sænkes hastigheden.

E-motion-motorerne og -batterierne er indbygget i drivhjulene. E-motion monteres enkelt på kørestolen med et lille diskret beslag, og det er således muligt at skifte mellem at anvende standard drivhjul eller e-motion

Med e-motion får brugeren mange fordele, herunder en række terapeutiske fordele, samt en langt større frihed til at komme rundt på egen hånd:

  • Nem og enkel montering 
  • Enkelt design: motorer og batterier er integreret omkring hjulnavet i drivhjulene
  • Bedre ergonomi: muskler og led belastes mindre, mens kroppen forbliver i bevægelse 
  • E-motion tilbyder to hastighedstrin og en tophastighed på 6 km/t
  • Lithium-ion-teknologi sikrer kraftoverskud og lang batterilevetid 
  • E-motion batterierne er godkendt til flytransport
  • Frikobles hjælpemotoren, er der ingen øget modstand i drivhjulene, og kørestolen forbliver let at skubbe
  • Bred målgruppe med en maks. brugervægt på op til 130 kg.
  • E-motion er kompakt og let at transportere. 
  • E-motion kan monteres på næsten alle manuelle kørestole.

Bedre ergonomi med en Alber hjælpemotor til kørestolen 

Med en Alber e-motion motor til kørestolen bliver det lettere, mere overskueligt og mere sikkert at køre ud på egen hånd. Fysisk træning er vigtig for at styrke vores mobilitet og kredsløb. Desværre oplever mange kørestolsbrugere at få smerter efter længere tids brug af kørestol. Skaderne kommer ofte i skuldre og håndled. Med e-motion monteret på kørestolen forebygges sådanne skader.
e-motion hjælper brugeren med ikke at overanstrenge led og muskler, men i stedet træne og styrke dem.

Ergonomisk håndbetjening (ECS)
For at indstille og programmere e-motion kræves en håndbetjening. Håndbetjeningen er designet med store og lettilgængelige knapper. På displayet kan bl.a. ses batteristatus, diagnostiske koder, information om hastighedstrin og indstillinger ved programmering. e-motion har to 2 hastighedstrin samt op til 10 individuelle parametre, der kan programmeres efter ønsker og behov.
e-motion har du mulighed for at aktivere en elektronisk hjulbremse, der forhindrer kørestolen i at trille baglæns på skrå flader.

Alber e-motion understøtter en aktiv livsstil ligesom vores andre hjælpemidler til handicappede. Find mere information om vores andre Alber motorer, fx den kvikke Alber E-pilot eller den praktiske trappelift Scalamobil i afsnittet Alber hjælpemotorer. Du kan også finde mere viden om vores manuelle kørestole under afsnittet Manuelle kørestole.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Servicemanualer (1)

Test & certifikater (1)

Andet (1)