Action Ampla

Invacare har et af markedets største kørestolssortimenter indenfor manuelle kørestole samt hjælpemidler til ældre og handicappede. Heriblandt den bariatriske kørestol: Invacare Action Ampla.  

Action Ampla er en manuel kørestol udviklet specielt til store kørestolsbrugere, som ønsker en mellemaktiv kørestol, der giver uafhængighed og støtte til en aktiv livsstil. Ampla er velegnet i private hjem, plejeboliger eller på hospitaler.

Action Ampla – en sammenklappelig kørestol til de store brugere

Ampla’s prisvindende design tager hensyn til de store, bariatriske kropsformer, forskellige aktivitetsniveauer samt krav til en højere max brugervægt. Ampla tillader en max brugervægt på helt op til 300 kg og kan således anvendes af brugere, som er præget af svær overvægt. Ampla er designet i aluminium, hvilket sikrer en let transportvægt og samtidigt gør Ampla til en elegant, slank og minimalistisk fastrammekørestol. Det faste chassis på Ampla sikrer styrke og stabilitet samtidig med, at stolens foldbar ryg og den unikke, indbyggede transportløsning gør Ampla nem at transportere og håndtere.

Indbygget transportløsning

Selv om chassiset på Ampla ikke er foldbart, er kørestolen yderst nem at tage med i bilen samt at håndtere på snæver plads. Dette kan være en stor fordel for den bariatriske kørestolsbruger, som ellers tidligere har kunne opleve at blive begrænset, ex af smalle dørbredder eller ved adgang til elevatorer.
Det særlige transportbeslag samt de praktiske transporthjul er designet til anvendelse, når der er behov for at køre Ampla på højkant igennem døråbninger eller smalle passager. Transportbeslaget aflaster kørestolens vægt og giver brugeren mulighed for at støtte sig til stolen næsten som til en rollator.

Så enkelt er det:

  • Klik antitipperne op
  • Fold ryggen ned ved et enkelt træk i remmen foran
  • Løft op i benstøtterne
  • Vip kørestolen op på transporthjulene – og kør!

I denne position kan Ampla enkelt blive flyttet omkring uden besvær og tunge løft. Før opbevaring eller transport kan Ampla blive endnu mere kompakt ved at drivhjulene afmonteres. 
Action Ampla er endvidere crashtestet med en brugervægt på hele 300 kg.

Ergonomisk ryglæn

Action Ampla leveres i fire kørestolsbredde fra 55,5 cm – 75,5 cm. Den foldbare ryg på Ampla er opbygget med en helt ny ryglænsudformning med ekstra komfort og støtte. Det nye ryg-design understøtter en god siddestilling og frigør plads til bevægelse af skuldre og giver lettere adgang til drivringene. Dette i kombination med, at kørestolen ikke er designet med klassiske armlæn, sikrer god mobilitet og bevægelighed for brugeren.
Action Ampla kan leveres med en standard skumsiddepude. Derudover tilbyder vi til alle vores Invacare kørestole/rullestole et bredt sortiment af kørestolspuder. Vores sortiment omfatter skumpuder af forskellige typer med eller uden silikoneindlæg samt de anerkendte Vicair luftpuder med særdeles gode trykaflastende egenskaber. Se mere under afsnittet puder og positionering her på hjemmesiden.


Brochure (1)

Orderform (1)

Brugermanualer (1)

Test & certifikater (1)