Invacare el-scootere til ethvert behov!

Et bredt sortiment

Invacare scootere er designet af vores tyske fabrik med stor fokus på at kunne modstå det skandinaviske klima, give stor kørekomfort og understøtte god ergonomi. Vores store program dækker ethvert behov, der måtte være for en elektrisk el-scooter. Alle vores elektriske scooters er CE-certificeret og godkendt, som hjælpemiddel til ældre og handicappede - Din garanti for maksimal sikkerhed!
Invacare scootere er alle robuste og stabile. Nogle modeller er velegnede i terræn, mens andre er mindre og kan skilles ad, uden brug af værktøj, hvis der er brug for transport over længere afstande i en bil eller bagagerum. Derefter kan scooteren hurtigt og nemt samles igen – og du er på farten! 

Klik på modelnavnet for at læse mere om den enkelte el-scooter:
Invacare Leo: 8km/t – 36 km – 136 kg brugervægt  - Fås med 3 eller 4 hjul
Invacare Colibri: 8 km/t – 16 km – 136 kg brugervægt - Fås med 3 eller 4 hjul
Orion Metro: 10 km/t – 54 km – 136 kg brugervægt - Fås med 3 eller 4 hjul
Orion Pro: 15 km/t – 52 km – 136 kg brugervægt - Fås med 3 eller 4 hjul
Comet Pro: 15 km/t – 55 km – 160 kg brugervægt​ - Fås med 4 hjul
Comet Ultra: 10 km/t – 58 km – 220 kg brugervægt​ - Fås med 4 hjul
Comet Alpine+: 10 km/t – 49 km – 160 kg brugervægt​ - Fås med 4 hjul

Gode indstillingsmuligheder 

Scooterne kan indstilles til dine individuelle behov, så du opnår den bedste kørestilling og sikkerhed, når du er på farten. Således kan dele af scooteren, som for eksempel styr, sæde og armlæn, indstilles, så du opnår den bedste komfort og ikke bliver så hurtigt træt. Se mere om indstillingerne under de enkelte modeller, hvor du også kan se mere om opladning og batterier.      

Klar til brug 

El-scooterne leveres altid lar til brug og de fleste af modellerne findes både i 3- og 4-hjulede udgaver.  Invacare el-scootere leveres med:   
  • Kurv   
  • Lys og bremselys 
  • Reflekser 
  • Batterier 
  • Oplader 
  • Justerbart styr 
  • Mulighed for både venstre- og højrehåndsstyring  

Stort tilbehørsprogram  

Som til vores andre produkter som ex kørestole og plejesenge, tilbyder vi også et bredt tilbehørssortiment til el-scooter og crosser, herunder rollatorholdere, større kurv, punkterfrie dæk, hjul, sikkerhedssele og andre produkter, der giver frihed til at føre et aktivt liv.